vysanvanie-nemame koberec nikde len v kupelni maly
utieranie prachu- robil som raz ked osm mal 12 rokov abo kolko a potreboval som kesovicu
umyv dlazky-tak jak s prachom
pranie- len na intraku a je to pohodicka
zehlenie-len ked mam dokrcene triko a neni nikto do by mi ho ozehlil ta pohodicke spravim
umyv dlazby-mas dva krat,dobra anketka
umyv riadu-nemame mycku takze toto davam pohodicke nevadi mi to vobec
TAKTO V SKRATKE NECH SOM STRUCNY
neznasam umyvanie riadov. je to z toho dovodu, ze ked som byvala este s nasimi, tak mama na mna cca kazdych 5 minut hulakala takym hnusnym hulakacskym hlasom ze "RIADY !!!!!! UMYT !!!!!! IHNED !!!!!!" no a som dostala voci tom utotalnu averziu
neznášam vysávať.. pozametán umyjem podlahu hocikedy keďžemáme všade plávajúcu a kachličky, ale sem tam treba povysávať a aj keď sme mali koberce kks radšej by som vyluxovala celý byť ako povysávať jednu izbu
Nerada zametam nieco co sa da povysavat teda no mam vzdy pocit ze je to nahovno a treba to znovu a este sa dost zle dostavaju moje vlasy z koberca
Ale zeby nieco z toho bolo najviac neviem...asi preto ze vseobecne nemam rada upratovanie
Som celkom chorobne upratujuci tvor, ale zehlenie nepovazujem za uplne potrebne a nie celkom viem, ako sa to robi a na vysavani nemam rada ten hluk, ale uspokojuje ma vysledok
Ja mám rada vysávanie, len sa k tomu dokopať. Možno raz za dva mesiace sa u nás utiera prach (aj to len náhodou). Ani sa u nás moc neumýva. To som nikdy nerobila, lebo neviem robiť s mopom. Ja sa strašne odreagujem pri umývaní riadu. Ale nie doma, tu je myčka. Neznášam vešať bielizeň.
Upratujem rada, lebo ma teší ten pocit, že je všetko tam, kde má byť a je čisto.
Čiže mi nič také nerobí problém, maximálne utieranie prachu na zle dostupných miestach, či na miestach, kde je veľa vecí pokope..alebo umývanie okien, ale tak...záleží od nálady.
najradsej mam vysavanie, k tomu averziu nikdy nebudem mat aj keby bolo toho bordelu nvm az az, lebo tam sa aspon hybem a nie ako umyvanie riadu kde stojim a musim to drhnut a ako idiot a potom ked sa to nakopi, tak to spratat a zase umyt, i ked je umyvacka riadu, tak to ta tak dobre neumyje ako ja 8)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
utieranie prachu- robil som raz ked osm mal 12 rokov abo kolko a potreboval som kesovicu
umyv dlazky-tak jak s prachom
pranie- len na intraku a je to pohodicka
zehlenie-len ked mam dokrcene triko a neni nikto do by mi ho ozehlil ta pohodicke spravim
umyv dlazby-mas dva krat,dobra anketka
umyv riadu-nemame mycku takze toto davam pohodicke nevadi mi to vobec
TAKTO V SKRATKE NECH SOM STRUCNY
Ale zeby nieco z toho bolo najviac neviem...asi preto ze vseobecne nemam rada upratovanie
Tak jasne,betonovanie je ale prechadzka ruzovou zahradou pred kopanim! Rucne sme museli kopat jamu pre pristavbu,bager sa tam totiz nedal dostat.
Alebo napriklad standardna praca v lese,tam dvihat 80kg sajty!
Z toho ziskas poriadne svaly!
Čiže mi nič také nerobí problém, maximálne utieranie prachu na zle dostupných miestach, či na miestach, kde je veľa vecí pokope..alebo umývanie okien, ale tak...záleží od nálady.