"Viem že nepoynáte mojich rodičov ani kamarátov (a asi ani mňa a že vám to môže byť srdečne ukradnuté ale... zaujíma ma" Práve pre toto neoznačím ani jednu možnosť.
Lebo Tvoju situáciu vážne nepoznám.
Rozhodni sa ako chceš, neviem ako často chodíš k otcovi, ale pred tým ako by som sa rozhodla k nemu presťahovať by som tam strávila čo najviac času, lebo ak tam veľa nebývaš, tak nemôžeš vedieť, že či by sa Ti tam páčilo, aké by to malo výhody a nevýhody.
@takazetroooskumimo Tak to je potom dobre, že si u neho aj vtedy, kedy chodí aj on do roboty, ty do školy, lebo je to predsa trochu iné ako napríklad vtedy, ak máš prázdniny a on dovolenku.
Ale každopádne sa s rozhodnutím neponáhľaj, dobre si to premysli, lebo ak by si išla k otcovi, tak by to bola dosť veľká zmena.
Ale na druhej strane, ak by si sa aj rozhodla pre tú zmenu, je veľa prázdnin, voľných dní, takže by si mohla stráviť aj dosť času na tom mieste, kde žiješ teraz.
Podľa toho čo si napísala v @1 , tak mám pocit, že k nemu chodievaš dosť často, nie je to ten prípad, kedy deti chcú ísť k tomu druhému rodičovi, lebo je k ním lepší, ale ten druhý rodič sa s nimi stretáva tak raz za mesiac na pár hodín, takže je logické, že za tých pár hodín sa k ním správa dobre.
Nu to je podľa toho aký máš vzťah k mame a otcovi a k svojím priateľom tam a tu . Nepoznám tvoju situáciu, nepoznám ani teba tak nemôžem vedieť čo tebe vyhovuje viac . Musíš sa rozhodnúť podľa seba nie podľa iných. niekto môže povedať,že choď k mame ( lebo nevychádza dobre zo svojím otcom) Niekto zase môže povedať choď k otcovi (lebo nevychádzau dobre so svojou mamou). To rozhodnutie je len a len na tebe . Ale ak máš vážne dilemu a nevieš sa rozhodnúť tak za pokus nič nedáš. Ak sa dá môžeš ísť na pár mesiacov k otcovi . Potom zistíš čo ti vyhovuje viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Lebo Tvoju situáciu vážne nepoznám.
Rozhodni sa ako chceš, neviem ako často chodíš k otcovi, ale pred tým ako by som sa rozhodla k nemu presťahovať by som tam strávila čo najviac času, lebo ak tam veľa nebývaš, tak nemôžeš vedieť, že či by sa Ti tam páčilo, aké by to malo výhody a nevýhody.
Ale každopádne sa s rozhodnutím neponáhľaj, dobre si to premysli, lebo ak by si išla k otcovi, tak by to bola dosť veľká zmena.
Ale na druhej strane, ak by si sa aj rozhodla pre tú zmenu, je veľa prázdnin, voľných dní, takže by si mohla stráviť aj dosť času na tom mieste, kde žiješ teraz.
Podľa toho čo si napísala v @1 , tak mám pocit, že k nemu chodievaš dosť často, nie je to ten prípad, kedy deti chcú ísť k tomu druhému rodičovi, lebo je k ním lepší, ale ten druhý rodič sa s nimi stretáva tak raz za mesiac na pár hodín, takže je logické, že za tých pár hodín sa k ním správa dobre.