@1@3 a nie je to jedno? moda prichadza a odchadza.. nebudem si vyberat tunely za to ze ich ma teraz kazdy druhy, ved ich to prejde az to bude out, aj tak si myslim, ze to nejako uz nefici, ak to vobec ficalo
@hoperpohroma ako väčšinou neriešim čo kto nosí, aj keby si dávali implantovať antény na hlavu, ale keď vidím 13 ročné dievčatá s ceruzkami v ušiach rozprávať sa o tom jaké sú dzivé tak neviem čo si mám o tom myslieť.. fakt som videla len veľmi málo tunelov čo by boli pekné..ale to je vec vkusu
@klaudiqaaa no ja roztahujem od 14, tak to hadam az taky rozdiel nie je ja neviem, beriem to tak, ze ked sa niekomu nieco paci, naco riesit kolko inych ludi to ma moda sa meni, vacsine to aj tak nezostane
Tunel v uchu povazujem asi za to najhorsie co prislo na svet v oblasti image-u.Nechapem ako sa vam to moze pacit.(myslim cisto vzhlad,neriesim ci to nosi vela alebo malo ludi...)
@klaudiqaaa k tým dieram čo ti ostanu. Ja poznám aj ludí čo maju 16mm a ked si tam daju na dlhší čas kovový tunnel sa im to samé roztiahlo. Ale myslím si že ta diera je to najmenej. Kamoška si dala zašívat a ani vidno to nie je
Veľmi sa v tých názvoch nevyznám, ale expandery do ucha, plugy a tunely sa mi hnusia. Kedysi som mala piercing v obočí, ale ani piercing sa mi už nepáči. Mám klasické dierky v ušiach, v ľavom uchu mám o dve viac a nosím jedine náušnice - tie sa mi páčia :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Samozrejme,česť výnimkám,ktorým to proste ,,ide "
Tetovanie je super aj pierc.