och dufam že všetci vedia na čo myslím, nemusí to byť len textom , chápeme sa ....? ....sanad
ja ako depešáčka mám na výber vela ale momentálne u mna vedie i feel you (od depešákov ofc)
@wayne tak nebolo by to samozrejme v rytme, tam ide o to ze ta piesen je taka intimna, sexy, pekna a mne sa to spaja skor s tym okolo toho dotyky, bozkavanie, pekne prostredie, to sa nehodi na daky drsny bezcitny sex, ale na nieco take kde sa ani jeden nikam meponahla a nevedia sa nabazit toho ze sa pritahuju, aspon mne to pocitovo ta piesen dava. Je taka luxusna.
ano ano, hned ma napadlo disclosure you and me @45
ale ešte aj napriklad kings of leon - sex on fire, alebo the kooks - bad habit, ale odkaz tu dám na niečo čo si ten titul sexy pesničky zaslúži najviac
@0sea to by som nikdy nepovedala že by práve tú niekto považoval za sexy....skor tak stripped alebo world in my eyes alebo teda tu moju i feel you alebo in your room alebo dangerous alebo policy of truth ...proste takéto sú pre mna sexy precious mi príde taká skor pokojná a text má taký dosť smutný .
@65 Ono je to pre mňa hlavne o spomienkach, ktoré sa vracajú, keď si ten song pustím... ja som to ani nebral ako najviac erotický song. Aj Shrike a vlastne celé to EP od Crywolf je viac depresívna než sexy. Ak mám dať niečo viac k téme tak Meg Mayers - Desire... ale sám sa s tým moc neviem stotožniť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
ja ako depešáčka mám na výber vela ale momentálne u mna vedie i feel you (od depešákov ofc)
u mna je moja naj, srdcovka a zaroven taka zivotna piesen tato -
na toto si viem predstavit krásne milovanie sa
Pozerám, že aj komenty sú na ten štýl
plac mozny
alebo Come Undone od Robbieho Williamsa
alebo plno pesniciek od Radiohead, od Pearl Jam a úplne najviac sexy by som označila hudbu od Hurts, ten spevákov hlas to je jedna balada pre uši
The Neighbourhood - Let It Go a toto definitivne
A samozrejme earth wind and fire
No a potom Slow z Delta Machine.
ale ešte aj napriklad kings of leon - sex on fire, alebo the kooks - bad habit, ale odkaz tu dám na niečo čo si ten titul sexy pesničky zaslúži najviac
alebo
(@Strange )