že som každého presviedčal že som guľáš nejedol, takmer by som dal aj ruku do ohňa zato...až kým mi neukázali nevyvrátitelný dôkaz (resp. značku) že som ho jedol
asi ked som si siel pre lieky proti opici do lekarne,ale zabudol som si navliect gate..a tusim ze aj trenky..alebo ked nas zastavili policajti lebo sme davali az stierace ponozky..je toho vela
Nie je moj ale mojho suseda.Raz v noci mi búchal do bytu /bola som sama tak som sa skoro dos*ala strachom/ tak som otvorila a hovorím že on býva o poschodie nižšie.A on mi na to "ved ale mne je jedno či budem spať v mojej spálni alebo v spálni o poschodie vyššie"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale tak... raz som sa o sebe dopočula že som sa pokusala odomknut cudzi byt na druhej strane na druhom poschodi asi 5 minut.
minule som sa po feste zobudila doma s igelitovou cerveno bielou paskou na bruchu... s kamaratom sme sa asi privazovali o strom zevraj..
to sa neda to su take situacne veci
,,Pozor píčo! Vtáčia chrípka!"
nebola som síce opitá, ale skoro všetci si myslia, že som bola...