ale čo si pamätám a dodnes z toho nemôžem, tak sme boli na jednom koncerte a kamarátka bola trošku v nálade a v ten deň si celý čas spievala pesničku OHEŇ (nejaká slovenská alebo česká myslím)... no a stála v strede sály a začala hulákať OHEEEŇ! OHEEEŇ! a všetci kukajú po nej, jedna baba si začala prehľadávať vrecká a hľadať zapaľovač, keď ho našla, podávala ho kamarátke a tá len: "NIE DIKI, NECHCEM FAJČIŤ, JA SI LEN SPIEVAM" ... no proste koniec
v Nemecku som cestovala autobusom s chlapcom, o ktorého sa starám. No a on mal cestovnú kartu, ktorú šoférovi iba ukážeš (či je platná) a ideš ďalej ... on mu ju ukázal zo zlej strany, na ktorej bolo len napísané "GUTE FAHRT", išiel ďalej a šofér len pozerá pekné prianie šťastnej cesty
... aj keď myslím si, že takto prerozprávané to nemusí byť vtipné, to treba zažiť
neviem, ale dneska sme boli cez matiku na amfiteátri, a keďže nás matiku učí riaditeľ, tak išiel s nami. Keď sa to predstavenie skončilo, riaditeľ sa ešte rozprával s tymi hercami, a my sme sa tam zabávali. Najviac jeden spolužiak (Jožo), a tak prišiel riaditeľ k nemu a movedal mu: ,,Ja ti taku urvem!" a znelo to takto: ,,Ja ti ta kurvem!"
neviem asi to nevyznie vtipne ale kamoš mi rozprával ako končil deviatku a riaditeľ sa s nimi bol rozlúčiť a dal im vysvedčenia a v príhovore hovoril: ,, Niektorí brali túto školu a učenie v nej vážne, iní o niečo menej...,, a ako hovoril to menej tak sa pozeral na toho kamoša
@3 uplne nemam rada, ked sa niekto vyjadruje do fora takym stylom, ze: to sem ani nenapisem lebo by ste to nepochopili atd...ved kebyze sme to nepochopili, tak nepis nic alebo to riskni a v hre je len to ci sa niekto zasmeje alebo nie, ale nie ze to by ste nepochopili a potom chudatko ja musim rozmyslat co za vtipnu prihodu to bolo..ked uz si zacala tak to prosimta dokonci
Naposledy som sa smila, ked som bola na vikend u kamaratky v prahe, a kazdy krat, ked isla na balkon alebo z neho tak si do tych sklenenych dveri jebla celo. Vlastne cely ten vikend v kazdej druhej vete povedala au, az to vyzeralo ako sutaz o najvacsi pocet urazov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale čo si pamätám a dodnes z toho nemôžem, tak sme boli na jednom koncerte a kamarátka bola trošku v nálade a v ten deň si celý čas spievala pesničku OHEŇ (nejaká slovenská alebo česká myslím)... no a stála v strede sály a začala hulákať OHEEEŇ! OHEEEŇ! a všetci kukajú po nej, jedna baba si začala prehľadávať vrecká a hľadať zapaľovač, keď ho našla, podávala ho kamarátke a tá len: "NIE DIKI, NECHCEM FAJČIŤ, JA SI LEN SPIEVAM" ... no proste koniec
v Nemecku som cestovala autobusom s chlapcom, o ktorého sa starám. No a on mal cestovnú kartu, ktorú šoférovi iba ukážeš (či je platná) a ideš ďalej ... on mu ju ukázal zo zlej strany, na ktorej bolo len napísané "GUTE FAHRT", išiel ďalej a šofér len pozerá pekné prianie šťastnej cesty
... aj keď myslím si, že takto prerozprávané to nemusí byť vtipné, to treba zažiť