Ľudia dávajú svojim deťom niekedy dosť zvláštne mená. Ľudí s akými zaujímavými, neobvyklými krstnými menami poznáte? Koľko rokov majú ich nositelia (aby sme sa vedeli zorientovať v zmýšľaní ich rodičov) A možno dôvod prečo vás to, ktoré meno zaujalo a čím
no ja som mala triednu ucitelku xeniu v tretom rocniku na Zš.. čiže už mala 35 asi.. a ďalej poznám jednu rafeulu, ktorá má asi 16 rokov... a frederiku, tá má 23... a potom uz len 2 kamaratky stella a flora.. 25 a 23 ale tie maju fotrovcov nemcov... a este 2 Cintie- Cinty... ale to sú zasa maďarky, tak tam to je asi bežne...
@schizoofrenik ked sme pri tej prírode, lepšie ako popocatepetl je podľa mňa Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu
u nás v meste má jedna rodina dcéru Kristínu a syna Enrika... a on sa nepíše, že Enrique, ako Iglesias, ale Enriko - také strašne cigánske, nemôžem si pomôcť.... a vôbec to nepochopím, však teda dcére dáme normálne slovenské meno a synovi také... škaredé?
Priamo do triedy chodím s Frederikou, Bibianou a Dáriusom, v susedných triedach sú ešte napr. Kevin, Askar, Denis. Ale myslím si, že dnes to už nie sú až tak nezvyčajné domy.
ja zas poznám minimálne 4 Jessicy...ale aj Jennifer, Mojmíra, Oktaviána, Barnabáša, Chantal...no..ja osobne som sa s nimi nikdy nerozprávala, takže neviem koľko presne majú...ale okrem Barnabáša (spolužiakov foter) majú všetci pod 20
to mám napísať všetkých ľudí čo poznám s menej bežnými menami?
Kinga (16) - bývalá spolužiačka
Cyntia (16) - spolubývajúca z intráku
Frederika (18) - spolužiačka zo škôlky
dve kamošky s menom Roberta (29, 15)
dvojičky Jessica (19) a Jennifer (19) - susedy
a v babkinej dedine majú polročné dvojičky Perlu a Leu
Dárius (7) - susedov bratranec
Dalila - sesternica
a potom také zvláštnejšie mená čo poznám vo svojom okolí sú: Brian (15), Betty (22), Leila (15), Laurenn (11), Latisha (asi týždeň), Lilly (tých poznám viac: 1rok,17; 12; a 22), Emily (17)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
je to sopka ale aj tak je to dosť prepnuté meno pre hocičo
dve sestry- ruth a rachel-tie maju nejak tak 1-3 roky
moja a @klidopido -ova spoluziacka a tiez nepoznam nikoho ineho s takym menom
a genovévu som poznala tiež, bývalá spolužiačka zo základky
no jedna moja kamoska s atiez vola Jessica a druha sa vola Vivienne. a v pohodicke ziju
fyzikárka sa volá Beatrix (môže mať tak 45-50)
bratranec sa volá Timotej (možno to je úplne bežné, ale ja s takým menom poznám len jeho, 4)
Robin (moj spoluziak)
Jesika (16, kamoska z tabora ale to nie je az take nezvycajne meno uz,ale nevadi)
Noel (asi 1 rok)
Fatima, Hedviga, Gilbert (asi 14 rokov)
Vitalina (neviem kolko rokov, ale je to moja ucitelka dejepisu)
Xaver (neviem kolko rokov)
Fabian ( asi okolo 4 rokov)
Samareh- kamarátka (16)
@wewo
a este poznam Manon, ale narodila sa v Cesku, otec Francuz a mama Slovenka a ma asi tyzden
a kamoska je Frederika, ale mam pocit, ze sa pise Frederique, nie som si ista
euridika - asi 12 rokov
rainer - 15 rokov
a ešte Perla
Nič také extra, Gejza, Dezider, ale tak to sú bežné mená..
Kinga (16) - bývalá spolužiačka
Cyntia (16) - spolubývajúca z intráku
Frederika (18) - spolužiačka zo škôlky
dve kamošky s menom Roberta (29, 15)
dvojičky Jessica (19) a Jennifer (19) - susedy
a v babkinej dedine majú polročné dvojičky Perlu a Leu
Dárius (7) - susedov bratranec
Dalila - sesternica
a potom také zvláštnejšie mená čo poznám vo svojom okolí sú: Brian (15), Betty (22), Leila (15), Laurenn (11), Latisha (asi týždeň), Lilly (tých poznám viac: 1rok,17; 12; a 22), Emily (17)