Myslim, že ako-tak tu variť (piecť) vie každý. Takže čo najťažšie, najzložitejšie jedlé z tvojho pohladu sa ti podarilo bez pomoci druhých uvariť, upiecť?
Alebo si ten typ, čo zbabre aj obyčajnú praženicu?
podľa mňa sú zložité také tie kusy bravčového alebo hovädzieho čo sa to 2 dni marinuje a potom ešte 4 hodiny pečie. také som nerobila ani sa nechystám. ale keď je to kuracie mäso na rýchlo na panvici/ v trúbe tak to zvládnem na hocijaký spôsob...rôzne experimenty s omáčkami a pod
aj nejakú tortu by som dokázala upiecť ale zas nie nejakú z 3 druhmi cesta a 2 krémami lebo by som nedokázala v kuchyni stráviť toľko času
ja varenie milujem.,..cize nwm...kde-ake sposoby pripravy ryb, zakuskov, masite jedla....nwm tak povedat...zatial sa vsetko podarilo....
aa..@grietusha aka bola ta ostrokysla poliavka?....ja som si ju tiez minule pozeral, ze by som skusil..a btw. mas rada japonsku, resp. japonsku kuchynu.....ten zazvor, kari pasta, kur. prsia a aj kokos...mne to pripomina japonsku kuchynu, ktoru milujem...
@yebo ja mam doma tiez 4 zeny co by mali vediet varit a aj tak priblizne 3x do tyzdna varim obed ja...oni vedia len par zakuskov....cize ja sa nebojim, ze sa neozenim..
@dad0 jop, japonskou kuchyňou som dosť ovplyvnená, hoci si ju upravujem na svoje možnosti
dobrá bola tá ostrokyslá, ale nabudúce tam dám viac chilli. a bohužiaľ som v tej rýchlosti zabudla kúpiť svetlú sójovú omáčku, takže som to robila z hnedej, ale na chuti to neubralo.
@grietusha ..jj, aj ja.... ja som si predvcerom kupil wasabi a mam ets enejake ine jap. suroviny,,,, tak nieco asi pokuchtim....len nwm co...nakoniec mozno aj tu ostrokyslu polievku...
@dad0 na wasabi som ešte nevymyslela dostatočné uplatnenie. chutí mi (sem tam si odždibnem na prst a cmúľam ), ale netuším, kde takú silnú chrenovú chuť využijem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale asi primitivny puding.. casto ho zabudam ocukrovat
aj nejakú tortu by som dokázala upiecť ale zas nie nejakú z 3 druhmi cesta a 2 krémami lebo by som nedokázala v kuchyni stráviť toľko času
ale v podstate ja už takmer normálne varím, že varím.
ako napríklad kuracie prsia so zázvorom a cesnakom v tortille s hranolčekmi.
hovädzie mäso so zázvorom na červenom víne a s opekanými zemiakmi.
kuracie prsia s omáčkou z kokosového krému, chilli papričiek a zelenej karí pasty s ryžou (nááádherne štipľavé )
a tak. banalita už
guláš, perkelt, bryndzové halušky, pizzu a kopec iných vecí, lebo milujem variť
aa..@grietusha aka bola ta ostrokysla poliavka?....ja som si ju tiez minule pozeral, ze by som skusil..a btw. mas rada japonsku, resp. japonsku kuchynu.....ten zazvor, kari pasta, kur. prsia a aj kokos...mne to pripomina japonsku kuchynu, ktoru milujem...
dobrá bola tá ostrokyslá, ale nabudúce tam dám viac chilli. a bohužiaľ som v tej rýchlosti zabudla kúpiť svetlú sójovú omáčku, takže som to robila z hnedej, ale na chuti to neubralo.
odporúčam