ale priemerne sa to pohybuje okolo 6000kč mesačne (prirodzene s nákladmi na bývanie a iné), čo som sa rozprávala s kamarátmi a podobne. a aj to sa dá spučiť.
Od 1.6. do 21.6. sú moje výdavky aktuálne 6372, CZK. A to som tento mesiac míňal fakt minimálne. 84,2 % z toho je strava a ubytovanie. ( by "rq money 1.3"
Univerzita Karlova dáva ubytovacie štipendium, rovnako ako väčšina VŠ v česku, ale to je viac-menej dosť smiešne. 680 Kč/mesiac je základne, vo zvýšenej miere asi o nejakých 70 Kč viac.
jj o ubytovacom stipendiu na Karlovke viem aj o jeho sume ale vdaka, dufam ze sa podari vybavit snad socialne stipko pisal som na studijne a odpisali mi, ze by som s tym nemal mat problem ako Slovak...
Este sa chcem opytat ako brutalne zimy su v Prahe?
Prave pozeram » www.wolframalpha.com/input/?i=Prague... a neviem ako dlho trva cca. -10 az -15 ci je to len jeden-dva dni alebo jeden-dva tyzdne neda sa povedat zeby som bol nadsenymi tymi teplotami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale priemerne sa to pohybuje okolo 6000kč mesačne (prirodzene s nákladmi na bývanie a iné), čo som sa rozprávala s kamarátmi a podobne. a aj to sa dá spučiť.
karlovka dokonca dava aj nejaky prispevok na byvanie na "kolejích"
plus naša uni dáva ubytovacie štipko ale to môže mať každá škola iné..
Univerzita Karlova dáva ubytovacie štipendium, rovnako ako väčšina VŠ v česku, ale to je viac-menej dosť smiešne. 680 Kč/mesiac je základne, vo zvýšenej miere asi o nejakých 70 Kč viac.
Este sa chcem opytat ako brutalne zimy su v Prahe?
Prave pozeram » www.wolframalpha.com/input/?i=Prague... a neviem ako dlho trva cca. -10 az -15 ci je to len jeden-dva dni alebo jeden-dva tyzdne neda sa povedat zeby som bol nadsenymi tymi teplotami
a ake podmienky su na stipko?
@dhenisia nemam tusenia ako je to s inymi fakultami