No, to tam máš všetko napísane.. Proste keď prídeš a vyhľadás si na hlavnej stránke to čo chceš.. zvyčajne tam máš cenu tej veci (napr. 19.99) a hneď vedľa máš ďaľšiu cenu, tam je napriklad 14.99 a to je "shipping tu USA" ... a uz ked si presne na tej stranke tej pozadovanej veci si to mozes zmenit... mas tam na vyber bud zo vsetkych krajin sveta, alebo iba "United states"... musíš sa tam pohrabať a nájsť si to tam, lebo lepšie ti to neviem vysvetliť.. ale v celku je to dosť výhodné odtiaľ objednávať lebo aj keď máš niekedy poštovné vyššie ako cenu tej veci tak ťa to víde strašne lacno.. Zložitejšie je to už potom pri platení tou kartou, atď... to ja už nechávam na kamošku ktorá mi to objednáva s jej kartou. Pár ľudí sa bojí, že ti to nepríde za to že to je spravené systémom že najprv zaplatíš a potom ti to pošlú.. Ale keď sa budeš viac vyznať na tej stránke.. Tak tam máš popísanú pri každom produkte aj úspešnosť toho čo ti posiela.. No tak, to je asi vše..
ja som už pomaly závislý na ebayi a zatiaľ mám takmer samé pozitívne skúsenosti.. netreba sa ničoho báť a hlavne treba rozmýšlať... aj jeden negatívny feedback dokáže zavážiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty