Obcas mam velku chut "nakupovat",no ked pridem do obchodu mam od tial chut vypadnut...takze potom aj ta moja chut odide ..skoro nikdy si nenajdem to co chcem, to co sa mi paci...
Naposledy som nakupoval 5 hodín..!! To bola moja smrť!! Ale obyčajne to vidím na také 2 hodky..i keď to tééž moc nemusím, ale môžem ja za to, že mne sa bárs čo neľúbi..a tu kkt majú..??
Najlepšie sa mi nakupuje v BB v Europe Centre..tam som vybavený za hodku..tam mám overené 2 obchody..a tam sa mi vždy nečo zapáči..
zboznujem nakupovanie som v podstate nakupovaci maniak skrine mam uplne plne a stale ma pocit ze mi nieco chyba .Nepaci sa mi hlavne nedostatok obchodov v mojom rodnom meste (nitre) a samozrejme este je v nich aj zly vyber
no tazka otazka.. obcas sa tesim, ze si kupim nieco nove, no na mieste cinu si nikdy neviem vybrat a ani za svet sa neviem rozhodnut.. preto vacsinou potrebujem so sebou este niekoho, aby mi poradil, sam to nie vzdy zvladam ale vo vseobecnosti, k nakupovaniu nemam ziadny zvlastny vztah.. a bolia z neho nohy
Nenavidim nakupovanie!!!! teda nikdy si neviem nic vybrat.. ked nieco konkretne zhanam tak nemozem ani za boha najst.. a ked najdem tak sa mi nepaci..a pak si kupim nieco co som necela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
mno a tie ceny ma tiež netešia, a že sa človek nabehá kým niečo dobré splaší - napr pri oblečku
Najlepšie sa mi nakupuje v BB v Europe Centre..tam som vybavený za hodku..tam mám overené 2 obchody..a tam sa mi vždy nečo zapáči..
ale oblecenie pocuvat nemame cislo nemame cislo
Takze pri nakupovani sa mi nepaci to, ze nemaju na mna cislo (velkost) to co chcem. A ceny tie ma netrapia, kedze kupim vsetko co mi je dobre.