nie chovam kravu na balkone ako polovica hipsterov ktori to pisu do kazdej diskusie. resp. chodim na biofarmicky kde si vyberam poctivo chovane prasiatka
akokedy... V prahe tak pol na pol, v KE len v mesiarstve. Najradsej by som mal nekde z dedinskej farmy ale to bohuzial teraz nezozeniem, tak jem antibiotikove, hormonalne zvery xD
mäso papať ľúbim, keď mi ho niekto pripraví. ale v surovom stave sa toho nedokážem ani chytiť, takže nie... maximálne tak kuracie prso hocikdekúpené, s istým sebazaprením.
tu jedine indošskom obchode oproti domu, inak v sainsburys alebo v morrisons, ale keď sa ocitnem doma na svk, zoberiem psa a idem na prechádzku na klobásky a ešte v jednom mäsiarstve kupujem neskutočne dobrý plesnivý syr.
ale keď mám pravdu povedať, radšej než mäso varím ryby a morské plody, mäso tak raz za dva týždne, a to mi je už úplne jedno, čo to je zač, kým to nesmrdí a nezelenie
rozmýšľam či som vôbec niekedy niečo tam kupovala. teda možno párkrát ked sme išli niečo kuchtiť, ale viem, že nikdy som nevedela vôbec tie dekagramy a neviem čo pýtať, nemala som ani nemám prehľad koľko to je
Mäso radšej kúpim v mäsiarstve, v hypermarkete určite nie, v poslednej dobe mám skôr negatívne skúsenosti s veľkoobchodnými reťazcami. A ešte radšej mám mäso z tradičných zabíjačiek atď.
zabil som moc vela prasiat, kurcat, oveciek, bol som vegetarian, alebo som nezral nic, aby som vedel ze je uuuuuuuuuuuplne jedno co robis....a nazory ako maso je zdrave/neni zdrave, treba ho/netreba ho, bla bla bla bla bla.....jebat....existuje aj individualita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
takže sa k nim radíš?
veď to je o Tebe všeobecne známe
všetko objednávaš online?
ale keď mám pravdu povedať, radšej než mäso varím ryby a morské plody, mäso tak raz za dva týždne, a to mi je už úplne jedno, čo to je zač, kým to nesmrdí a nezelenie
megastrašnefest a hlavne mu nesmie chýbať zmysel pre humor a sarkazmus