@flyleaf inak ked sa nad tym zamyslim tak niekedy uz bola tato tema medzi spoluziakmi.....no podla mna zo zaciatku to muselo mat dobry o hlas kedze to bola novinka a tak. len teraz uz netusim s coho cerpaju financie na tie reklamy. keby tam aspon ponukali nejake normalne veci
Akože, mať prístup k veeeeľa peniazom a telefónu, tak kúpim každú kravinu chvalabohu ma rodičia naučili si tie peniaze aspoň trošku vážiť, tak sa kontrolujem ale tie veci vyzerajú byť tak super!
@pomponchan No jasne ! Ved si vezmi, ze kebyze zavolam do 20 minut od odvysielania tej(to) reklamy, dostanem este dvojo papardele cestovin zdarma a v pripade, ze si prikupim dalsie troje spagetti, nebudem platit 15€, ale iba magickych 12 a s cenou dovozneho 17, ale pokial si objednam celu objednavku hned 2x, dovozne bude nie za 5, ale len za 4€ na oba balicky!
A keby som nahodou z tolkych ton cestovin iba za najbezkonkurencnejsich 26€ pribrala, alebo by som sa toho obavala, staci, ak vytocim cislo s tarifou hovoru len za 2€/min a patnast minut pockam na linke, kym ma mila spojovatelka prepoji, pricom mi pocas cakania budu pustat prijemne, letne pesnicky a obcas aj neletne pesnicky a potom sa dovolam na ustrednu Top Shop cvicebnych strojov revolucnych, vykonnych a za tu najlepsiu cenu, aku inde nenajdem, ktore budu cvicit takmer uplne za mna, takze budem moct chudnut aj pri pohodlnom sedeni pred telkou, pretoze integrovany vibrator vo vibracnom pase rozkmita vsetky moje svaly a odbura prebytocny tuk a tak zapricini este efektivnejsie spalovanie kalorii.
@pomponchan Cakala som obdivny komentar s naznakmi o padani sanky a skladani klobuka z hlavy, hoc' len pomyselneho, ale odpoviem teda nevrlo na Tvoju otazku: Nepocitam si to na hodiny, ale uz som toho videla dost a fascinovalo ma, ako dokazu hovorit hodinu o tom istom vyrobku. Snazila som sa inspirovat - pozri, kolko veci som tym uz dokazala! Aj maturovat na temu surrealizmus, o ktorej rozhodne nebolo co hovorit celu pol hodinu .
ja som tam nikdy nenakupoval ani nebudem , videly ste tu reklamu na tie suprove noze co s nimy reze tie klince, kupis 6 a 10 mas zadarmo a ked zavolas hned mas dalsich 10 zdarma - to bude iste super kvalita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A keby som nahodou z tolkych ton cestovin iba za najbezkonkurencnejsich 26€ pribrala, alebo by som sa toho obavala, staci, ak vytocim cislo s tarifou hovoru len za 2€/min a patnast minut pockam na linke, kym ma mila spojovatelka prepoji, pricom mi pocas cakania budu pustat prijemne, letne pesnicky a obcas aj neletne pesnicky a potom sa dovolam na ustrednu Top Shop cvicebnych strojov revolucnych, vykonnych a za tu najlepsiu cenu, aku inde nenajdem, ktore budu cvicit takmer uplne za mna, takze budem moct chudnut aj pri pohodlnom sedeni pred telkou, pretoze integrovany vibrator vo vibracnom pase rozkmita vsetky moje svaly a odbura prebytocny tuk a tak zapricini este efektivnejsie spalovanie kalorii.
tak to poviem teraz
skladam si klobuk z hlavy (len skoda ze ja klobuk ani nevlastnim ale chcela by som )
ale oni vacsinou maju ludi co hovoria o ich zazitkoch pred a po takze si mala hovorit o svojich surrealistickych zazitkoch pred a po