#3 no ja mám s ebay-om zatiaľ veľmi dobré skúsenosti, treba si samozrejme dávať pozor hlavne keď objednávate veci z HonkKongu alebo podobne.. Ale bezpečnosť je tam na veľmi dobrej úrovni. Pre začiatok by som odporučil anglický ebay a veci z anglicka,majú lacné poštovné a nenormálnu rýchlosť, nedávno mi balík došiel behom 3dní z Anglicka(za takú dobu u nás nedojde ani pohladnica z BA do ZA a tam keď sa trošku pohrabete tak zistíte jak nás tu na Slovensku od-bávajú, napr. hodinky čo u nás predávajú za 8 tisíc som tam kúpil za 1,3 samozrejme že komplet originál so zárukou.. Mnoho vecí je tam niekoľkonásobne lacnejších jak u nás..
@6 to viem, ze je to tam lacnejsie
a myslim, ze by objednany tovar mal prist do 3-och tyzdnov nie?
postovne priblizne kolko stoji?
a inak ako je to s tym, ze ceny su tam v dolaroch?
Ináč ešte jedna vec, nechápem niektorých predávajúcich ako na tom môžu zarobiť napr. moj rekord vydražil som screenprotector za 0,06libry to bolo vtedy nejako 2,40sk a len si zrátajte kolko mohlo tak stáť poštovné z HK + obálka + starosti s tým alebo USB ventilátor za 1euro komplet s poštovným samozrejme.. radosť nakupovať niekedy
#10 záleží odkiaľ objednávaš a čo objednávaš... ale z Ameriky a Anglicka by nemal byť problém aj do týždna (ja som pri týchto krajinách nikdy dlhšie nečakal) A poštovné záleží tiež od predávajúceho v skutočnosti nieje drahé ale väčšinou chcú mať akú takú záruku že aj keď to vydražia za nízku cenu tak aspon niečo aby zarobili, preto ho zvýšia A s menami nieje problém to si nastavíš akú chceš a automaticky ti to preráta
#15 noo ono priamo na stránke si to možeš nastaviť pri platbe keď platíš cez PayPal tak sa to všetko automaticky preráta do našej meny a ukáže ti presne koľko ti odoberú z účtu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
zatial som si kúpil niečo na dvdbest, metalshope, doorz.sk, a už nvm...
aaa ešte gunar.sk
a z ebay-a zatial nie, mate niekto skusenosti s nim?
a myslim, ze by objednany tovar mal prist do 3-och tyzdnov nie?
postovne priblizne kolko stoji?
a inak ako je to s tym, ze ceny su tam v dolaroch?
uz dlhsie som sa tam chcela zaregistrovat
vdaka za info