Máte skúsenosť s oblečením príp. inými vecami odtiaľ? Nakolko je to dosť lacné a niektoré veci do domácnosti mi prišli, že ozaj šmejdy, ktoré by som nekúpila ale napr. také obyč. pyžamo či sa mi oplatí tam kúpiť a nerozpadne sa to hneď. Dík.
Oblečenie by som si tam ja osobne nekúpila, ale nejaké prkotiny ako sviečky, nejaké stojančeky na malovátka, myslím že aj vankúšiky ozdobné si tam sem tam kúpim. A vlastne silonky majú celkom fajné! A lacné. Fakt sa nejak extra netrhajú... na to ako sú lacné a ešte aj po 2 v balení.
Malo. Oblecenie podla mna dobru kvalitu nema, co z toho ze tricko stoji 2,50€ ked sa po piatich vypraniach vycmajda a vetesky uz nekupujem. Ako ano, kos na pradlo, misky, panvicu, podlozku pod taniere a neviem co vsetko do domacnosti mame odtial a ako dobre su... Oplatia sa.
Ale radsej mam Kik, odtial oblecenie dlho vydrzalo a maju vela picoviniek pre psiska, len mam tieto obchody daleko. Alebo Teddi, tam maju pekne vetesky. A 3litrovu malinovku, co ma rad otec.
Obcas ano, niektore veci tam maju fakt dobre Oblecenie som sice este neskusal ale nemyslim si ze moze byt nekvalitne len kvoli tomu ze je take lacne.. Kupujem si tam uz dlhsi cas papuce na doma ktore ma stoja nejak pod 5eur a vydrzia mi roky a roky. A aj letne tenisky som si tam kupoval a obuv tam maju podla mna fakt super
Kupovala som tam sklenene nadoby, boli krasne a za super cenu a taky drevenokovovy kosik na deky.. inak asi moc nic aj ked deko predmety maju ozaj niektore pekne
ja mam odtial svetrik za 7e a je to najlepsi svetrik aky mam! ale mam odtial aj deku a tu som len chytila a uz v nej bola diera, takze zalezi asi fakt konkretne co to je... a este mam odtial bohovy svietnik
kupujeme odtiaľ iba somariny do domu, napr. dávkovač na mydlo, termosky, panvice kúpila som si tam raz nočnú košeľu a tá je fajn takisto mám odtiaľ aj športovú podprsenku, ktorá je tak vhodná max na jogu alebo na prechádzku
Pravidelne som v pepcu, stále sa niečo nájde, čo tam kúpim.... Chodím tam hlavne po ponožky (vždy kupujem tie isté biele, aby som nemusela hľadať pár), veci do kuchyne (strúhadlo, poháre, príbory.... To všetko bolo fajn, ale mám odtiaľ hrniec a ten zhrdzavel), potom som tam kupovala aj nejaké kancelárske potreby, uteráky a osušky, plachty na posteľ, deku, papuče.... Proste mám odtiaľ veľa veci
Ale oblečenie sa mi tam veľmi nepáči... Mám asi jedno tričko, to je všetko
Chodila som tam hlavne, ked som pre kamarátky chcela kúpiť nejaké baby veci a plánujem si tam kúpiť nejaké oblečenie aj pre svoje dieťa z dospeláckeho oblečenia sa mi tam veľmi nič nepáčilo a doplnky občas ak nam padlo niečo do oka, tak sme kúpili, ale často tam nechodíme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale radsej mam Kik, odtial oblecenie dlho vydrzalo a maju vela picoviniek pre psiska, len mam tieto obchody daleko. Alebo Teddi, tam maju pekne vetesky. A 3litrovu malinovku, co ma rad otec.
Ale oblečenie sa mi tam veľmi nepáči... Mám asi jedno tričko, to je všetko