moja najoblubenejsia znacka je my77. vsetko mi sadne ako keby to bolo na mna usite hned dalsi je rensix, ale ti uz siju velmi provokativne a extravagantne kusky, takze to nenakupujem casto.
čo ja viem, keď chcem iba také základné veci, ako sú jednofarebné tričká a tielka, tak vbehnem tam, kde je lacno. ako napríklad hm alebo ca. inak pokiaľ správne poznám svoj šatník, tak je zoskladaný tak, že každá vec je z inej krajiny alebo z iného obchodu, poprípade zo sekáčov a z tržníc z bosny. dokonca mám plášť, ktorý nosím už vyše 10 rokov a furt vyzerá dokonalo.
nohavice inak nakupujem v Orsay alebo v Camaieu, spodné prádlo v Tezenise
mám veľa vecí z gate- ale už ma to sere lebo všetky baby od nás zo školy majú každú vec , ktorú odtiaľ mám aj ja!! ešte že idem na intrák a blízko seba budem mať obchodíky ako ZARA,MANGO,HUMANIC
@lenuli ides na floridsdorf a ked vyjdes z S-ka, tak zatocis von dolava a tam jak chodia elektricky a autobusy, tak tam stoji taky bezovy G3 autobus, chodi kazdu polhodinu (vzdy :00 a :30), hodi ta to rovno pred ten G3.. cesta trva tiez taku polhodinku a je to tam super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ideálne vo výpredaji
Zara, Blažek (tam sa ešte len chystám ), občas Reserved.
ale teda vlastne ani nenakupujem oblečenie, načo.
h&m-ku nejako neviem prist na chut, tam sa mi moc nepaci
a zacnem castejsie chodit do primarku, tam je to brutalne!!!
nohavice inak nakupujem v Orsay alebo v Camaieu, spodné prádlo v Tezenise
To je taká symbióza - mňa nebaví nakupovať a jej sa veci rýchlo zunujú a aspoň ich má kam dávať, keď si vkuse musí kupovať čosi nové.
Inak si sem tam prebehnem nejaký sekáč, alebo niečo iné lacnô a čosi si vyberiem.
V Gate majú pekné veci, ale často dosť nekvalitné
Tesco (F&F) - niekedy si tam niečo kúpim