ževraj vtedy kradnem spolubývajúcej z vedľajšej izby na inráku veci (jej krém sa záhadne ráno objavil u nás na izbe na stole), žeby som bola námesačná?
Už dlho som nebol námesačný. Ale spomínam si na sni keď som počas spánku vstal z postele a vybral sa do obývačky, kde som si ľahol, alebo som som vstal, rozhádzal si skriňu a v pokoji zaspal.
Ale môj spolubývajúci na intráku bol námesačný. Za celú dobu sa však zvykol len posadiť na posteľ a spustil siahodlhý dialóg uprostred noci.
Ja zvyknem byť námesačná. Boli už aj také prípady že som v noci presúvala nábytok v izbe,ale väčšinou zvyknem len pozažínať všetky svetlá na poschodí a stáť uprostred izby.
Môj brácho je ...Chodí po byte, chodí jesť, občas zažína svetlá. Niekedy príde našim alebo mne do izby a začne niečo hovoriť, raz mi dokonca rozsvietil a začal otvárať okno Alebo len sedí na posteli..
Ja bývam pravidelne, chodím na potulky bytom alebo len rozprávam zo sna. Jeden brat tiež rozpráva, tak veľmi presvedčivo, vždy si v noci poviem, že si to zapamätám, ale smozrejme nič z toho. A z rozprávania rodičov viem, že druhý brat si v námesačnosti preniesol paplón k našim do obývačky, bez slov sa otočil a išiel spať. Alebo si začal vyhadzovať skrine a hovoril, že si musí upratať.
raz som si sadla do skrine a chcela sa vyčúrať tam , potom som si ustlala na stroji na cvičenie a chcela tam spať ,ale ako som si naň sadla tak sa prekoprcol a ja som si udrela hlavu o skriňu .a potom normálne behám len po byte .
no comment ...ale moj najhorší zážitok bol keď mi bolo treba ist na zachod a nevedela som na dverách nájst klučku..hladala som ju hore dole alebo na lavo ale na pravo vobec ...sestra sa mi smiala nechcela mi povedat kde je a mama na nu kričala o dve izby dalej nech mi ukáže klucku bolo pozde :/ postala som sa bolo to asi pred 6 rokmi podotýkam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale môj spolubývajúci na intráku bol námesačný. Za celú dobu sa však zvykol len posadiť na posteľ a spustil siahodlhý dialóg uprostred noci.