ste námesačný? boli ste nieekdy alebo uz ste niekoho videli? ..len ma totak napadlo ked dneska vnoci somsi myslela ze sestra bola ale som to zle odhadla ..
vitpne mi toje a viete jaosmsi mylslea ze sestra je lebo sa kukaal vnoci do zrkadla.. a stala pri obloku a tolen nieco ze sajej zdalo ze pocula tak načuvala
áno bola.. Mám najlepšiu kamošku Timeu a s nou som strávila celá 2 dni až na ten 3 den išla na dovolenku.Ja som bola z toho smutná a tak som bola namesačná a šla som ku môjmu bratovi a Vravela som Timea Timea.. DD A ešte raz som chcela ísť o 2 ráno do školy..
námesačná nie som, ale mama mi hovorila, že raz keď som bola malá cca 4 roky a bolo pred Vianocami, tak som sa v noci postavila na posteli a išla som, no do steny som kráčala a sa ma mama pýta, že či som smädná, ja že nie, tak či chcem ísť cikať, že nie a keď sa ma opýtala, čo idem vlastne robiť, tak som jej odpovedala, že piecť medovníky (asi som sa tak veľmi tešila)
ja bývam ...zvyknem tárať samé hovadiny...ale najlepšie bolo ,ked niekto o 23.00 volal aby sme vyšli pred bránu ,lebo proste dačo dôležité...a ja som sa počas spánku cez telefon debatila ,potom som zložila a dalej som spala.Doteraz neviem o čom sme kecali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov