Ahoj, nevedeli by ste mi poradit o com by mohol byt komix do skolskeho casopisu?=D Moze to byt cokolvek, ale na pokracovanie..hocijaka blbina, nenapada vam nieco?
Fr4nk1 mal dobrý nápad, ale skús skôr niečo v zmysle že každý diel bude o jednom učitelovi/žiakovi/inom zamestnancovi školy a budeš ukazovať, ako nakoniec skončili (žiak - prezident, žiak - prešiel celý svet, učiteľ - drogový dealer a pod.)
@hangtime11 ty si uz niekedy reagoval n najaku otazku pozitivne?.lebo sa mi zda ze mas v kazdej diskusii len prijebane reči na ktore nikdo nie je zvedavy
@hangtime11 si ako nemenovany uzivatel ktori sa povysuje nad vsetkych svojim cestnym titulom zazrak mas svoj nazor a podla mna xhtml za tri dni na nu bude mat tiez svoj ktori mi uz teraz znie v hlave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
súťaž troch opitých Tirolčanov o najbolestivejší úder opaskom
tri vajcia na vandrovke postupne končiace pod kolesami osobných áut
sedmové karty, ktoré hľadajú nového, ohľaduplného majiteľa
malý chlapec s veľkými očami, ktorý spôsobuje svojej mamičke s malými očami samé trápenia
zo života chrústov žijúcich na poli za atómovou elektrárňou
o tom, ako vreckovka môže zachrániť život
ale inak k teme nemam co povedat
@freedomko ja sa nepovyšujem