Ahojte už dhšiu dobu premýšľam nad tetovaním niečo v tom zmysle ako "sloboda, neviazanosť, la vida loca" a podobne. Hľadám inšpiráciu , ak máte niake návrhy na túto tému, prosím napíšte..
a tiež súhlasím, a hlavne si myslím, že keď si človek potrebuje pýtať radu čo sa tetovania týka nemal by si ho dávať, pre mňa sú tetovania dosť osobné...iné je keď máš predstavu a nevieš kresliť tak to dáš nakresliť niekomu inému ale toto sa mi zdá také moc vágne.
Pýtať sa na birdz, čo si máš dať ako tetovanie je tá správna vec!!! Určite!!
Ak ide o tetovanie, nezabúdaj, že to ide na celý život a keď nemáš niečo, čo ťa vystihuje, čo by si chcela dať už dlhšiu dobu, tak na čo si dávať to tetovanie? To budeš ako daľšia pubertálna šlapka míňať peniaze na niečo, čo sa ti o pár rokov zhnusí, lebo to nebude to "pravé"...
To ako kamarátka, čo si chcela dať takú píčovinu, čo som až ČUMEL!, že som sa musel smiať Proste trapárňa od niektorých
Ja som si chcela a stale chcem vytetovat nejaky mensi nadpis..nehaku mudru vetu ale este neviem aku..musim zmudriet a mozno zmudriem az tak ze ma to prejde
dpc kvoli takymto nazorom mam chut si vytetovat hviezdicky aj na celo. mam tuctove tetovanie, ktore nema ziadny vyznam -.- a co teraz? sa mi to paci a hotovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
pod to siluetu jánošíka
ja ti odporúčam nepýtať sa tu toľko moja rada
a tiež súhlasím, a hlavne si myslím, že keď si človek potrebuje pýtať radu čo sa tetovania týka nemal by si ho dávať, pre mňa sú tetovania dosť osobné...iné je keď máš predstavu a nevieš kresliť tak to dáš nakresliť niekomu inému ale toto sa mi zdá také moc vágne.
Pýtať sa na birdz, čo si máš dať ako tetovanie je tá správna vec!!! Určite!!
Ak ide o tetovanie, nezabúdaj, že to ide na celý život a keď nemáš niečo, čo ťa vystihuje, čo by si chcela dať už dlhšiu dobu, tak na čo si dávať to tetovanie? To budeš ako daľšia pubertálna šlapka míňať peniaze na niečo, čo sa ti o pár rokov zhnusí, lebo to nebude to "pravé"...
To ako kamarátka, čo si chcela dať takú píčovinu, čo som až ČUMEL!, že som sa musel smiať Proste trapárňa od niektorých
dpc kvoli takymto nazorom mam chut si vytetovat hviezdicky aj na celo. mam tuctove tetovanie, ktore nema ziadny vyznam -.- a co teraz? sa mi to paci a hotovo
a tudiz ti vravim, kym sa ti nedaju komentovat stavy, fotky atd. nijak na mna nereaguj a nic co sem pridam nekomentuj, dakujem
komenty si zase povolim, az (ak) sa isti jedinci ukludnia
a ak mi admin bude chciet dat ban, mozno sa zide linknut mu tu fotku
lebo ja defenzivu ako dovod na bany nevidim, skorej ofenzivu
defenzíva obyvatelstva moze bytze h oradsej vyhladis ty sama alebo ze im postavis bunkre.....
aj ked to je asi na teba komplikovane co som napísal mozno z toho vyvodis co som ti tym chcel povedat
Bude to originálne, pri troche šťastie to nebude mať nikto okrem teba..alebo chceš mať nejakú tuctovú kravinu, ktorú ti navyše vymysleli birdzáci..?