Keď je tam sklo tak by som povedal že sa tam určite nejaká energia stratí, pokiaľ nebudeš svietiť kolmo na sklo. Pozri dealextreme, tam sú lacné výkonné lasery, ale nie som si istý že výkon znamená automaticky že to prepáliš, mal som 100mW laser a nehrial ani trochu...
@choravrana nejdem tvrdiť že mám na 100% pravdu, ale som si pomerne silno istý že žiadny laser ktorý by bol schopný sám osebe nejakého vypaľovania alebo prepaľovania čohokoľvek sa voľne predávať nebude.
Laserové diódy sa dajú lahko vytiahnuť z DVD napalovačiek, stačí si pozrieť kopu návodov na internete... youtube je plný videí, DVD mechanika sa dá zohnať za 20€ a obsahuje 200mW diódu ktorá sa využíva na vypalovanie... Už len táto dióda je schopná zapáliť zápalku, vypáliť do plastu, prepáliť balón a pod... Takže je dosť pravdepodobné že by to šlo, diódy sa dajú objednať cez internet... 500mW som našiel za 33€, dokonca to je slovenský e-shop... A záleží na mojej prefíkanosti či to bude vidieť alebo nie... nieje to uprostred nákupného centra Dokonca to nieje ani na Slovensku...
@midnight Predávajú sa ale sú drahé 500 € a vyššie ... + Sú nebezpečné ked tí dokáže ohrozit lietadlo ( tak že namieris neviem ako na kabínu a oslepi to na chvíľu pilotov) ... a už aj 125mW sa mi zdá že zapáli zapalku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
aj tak to všetci uvidia a budeš za kkta
...Cítim sa tu ako sova