minuly tyzden som si dala den volna od skoly...sla som sa tulat po meste...potom som sa nudila tak som si sadla na jednu lavicku pri panelaku...zrazu sa objavil jeden muz a siel niekomu zazvonit no neotvorili mu ak si sadol na schody...strasne na mna zaze
vitaj v klube... ja viem o takýchto hneď niekolkých :/ ... a bola aj o dosť vážnejšia situacia...a to som mala jeby z toho výjsť von vlastne som preto aj uplne skončila s hodinami klavíra lebo to trebalo ísť cez celé mesto ešte aj cigánov...
a ste mudry ako radia
mnohý takýto ludia majú kamarátov, tí kamarátov a tí kamarátov fízlov...alebo majú špagátiky.... preto vedia že môžu takto okato... napr. čiže by dievča vyšlo ako turbo piča...
a neviete aký je to strach a aký je to pocit...a čo to robí
a hej rodičom to mohla povedať... ale či by ju tí vôbec počúvali? (mám taký dojem že niektorý pred tým zatvárajú oči)
ale aj mne sa to stalo,ale trvalo to len chvíľu,bol to taký cigáň zo stavby vedľa našej bytovky a stále proste som ho vídala,stále sa na mňa pozeral a niečo pýtal.
a @leaav hej tak zo stavby aj mne sa stava ze idem okolo nejakeho panelaku co ho zrabaju a nejaky chlap mi tam nieco len tak povie ..tak to berem ako ,,kompliment´´ proste kym mi to nedojde ten dotycny povedat takym sposobom ze ma na ulici zastavi tak to neberem az tak vazne ale toto ..toto..no coment
mňa zastavil a pýtal sa ma čudné veci (bolo to cca pred 3 rokmi) a jedného som stretla vo vinohradoch ako si honil v uličke a pozeral na mňa tak som sa rozbehla aj so psom a vypadol mi mobil-rozbil sa a musel som sa vrátiť po súčiastky k nemu -.-
@olivamnam takto... máš nejakých velkych kamaratov? alebo z ineho sudka, feťákov ? ak jo tak nejaký čas chodievaj snimi von, hlavne v tych miestach kde je ten uchylak...
Fuj. No co uz s tym, toho asi tazko dolapia. Mne by sa nechcelo to hnat na soravodlivost ale mozno ti to potom da pokoj. tak skus policiu s pomocou rodicov (te povedz im to a nech tam idete spolu no...ale tak, to uz v 15 moze clovek aj sam ci?)
@olivamnam Nápadník? je ti celkom sympatický ? no nič no dávaj si pozor a niekomu to povedz síce asi ti to je trápne hovorit rodicom ale ty si baba ty mu rit neorskopes takže ostávajú rodicia .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a navyse si drbnuta, mala si ho udat...
Bože dievča. Rodičia, alebo niekto dospelí ništ?
skôr úchyl.
a ste mudry ako radia
mnohý takýto ludia majú kamarátov, tí kamarátov a tí kamarátov fízlov...alebo majú špagátiky.... preto vedia že môžu takto okato... napr. čiže by dievča vyšlo ako turbo piča...
a neviete aký je to strach a aký je to pocit...a čo to robí
a hej rodičom to mohla povedať... ale či by ju tí vôbec počúvali? (mám taký dojem že niektorý pred tým zatvárajú oči)
a @leaav hej tak zo stavby aj mne sa stava ze idem okolo nejakeho panelaku co ho zrabaju a nejaky chlap mi tam nieco len tak povie ..tak to berem ako ,,kompliment´´ proste kym mi to nedojde ten dotycny povedat takym sposobom ze ma na ulici zastavi tak to neberem az tak vazne ale toto ..toto..no coment
nápadník, -a, mn. č. -ci muž. r. kto sa o niečo uchádza, kto sa niečo snaží získať, dosiahnuť, uchádzač: n. na dedičstvo, n. na trón, n. trónu;
mať n-a (o dievčati);
nápadníčka, -y, -čok žen. r.;
nápadnícky príd. m.;
nápadníctvo, -a stred. práv. systém dedenia, pri ktorom celá usadlosť prechádza na jedného dediča