dajake tipy triky ohladne vysoko cokolvek. nejake vylepsovaky a take
napr moje .. susenie veci na sietovom kabli,zohrievanie jedla v konzerve alebo sklicku tak ze do neho nalejete vriacu vodu a sacok zavesite nad umyvadlo potom uz len
variť párky v konvici (ale to iba zo srandy, neodporucam hej ale zaklad je chladnicka na izbe, inak je to soda. dobre je taktiez nakradnúť si pivové poháre a poldecáky z barov okolo intráku aby ste mali z čoho chlastať. a nejako poznášať z domova hrnce a taniere, poskladať sa so spolubyvajuci na mikrovlnku a máš to celkom luxusne zariadené.
noo este ma napadli knedliky... Treba dat vriacu vodu do hrnca a knedliky do utierky tak zeby sa utierka nenamocila vopchat do hrnca a zavriet knedliky sa naparia a huda do papania
počúvaj, musím tvoju diskusiu oceniť. po dlhej dobe nejaká s nápadom a účelom
a k téme.. na niektorých so msa celkom zasmiala aj keď zrejme fungujú
btw kde študuješ?
ja ti ais neporadím, keďže na intri nie som, ale sestra by ti určite vedela čo to poradiť
a... naposledy som počula o varení zemiakov v kanvici
myslím, že vcelku plusom je, keď máš nejakých normálnych spolubývajúcich, že jeden doniesie hento, druhý toto a tak aby ste si to tam spolu nejakým spôsobom zveľadili
a čo nezávidím, ak máš spolubývajúcich, čo nechľascú. Príde mi to ako ochudobňovanie plnohodnotného vysokoškolského života..
ja hlavne neodporucam varit mlieko v kanvici popripade skuste, ale nedavaje viac ako pol kanvice, ten vrchny poklop nechajte otvoreny a sledujte to, lebo budete musiet pratat rozliate mlieko
a oblecenie po prani rychlo vyschne pri tom fukacom ohrievaci
@pa3cek ta ja som na fmfi informa v ba vm ludovita stura tu dycham ale vies co kopol by som ich dakedy do riti tych spolubyvajucich vymenit vymenit teda aspon jedneho ja viem zenesom najlepsi spolubyvajuci.. casto chrapem ale tak
@nenay to hej aj ked uz su take hnusne rozky vies ked ich mas dlhsie tak vopchas do mikrovlnky s nicim len tak proste aaa oni fajne zmeknu dobre k zozratiu aj chleba.. a chladnicku mam na izbe ale mikrovlnku nemam zatial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
o takýto druh kreatívneho myslenia som ochudobnená, nakoľko bývam doma a nie na intráku
a k téme.. na niektorých so msa celkom zasmiala aj keď zrejme fungujú
btw kde študuješ?
ja ti ais neporadím, keďže na intri nie som, ale sestra by ti určite vedela čo to poradiť
a... naposledy som počula o varení zemiakov v kanvici
myslím, že vcelku plusom je, keď máš nejakých normálnych spolubývajúcich, že jeden doniesie hento, druhý toto a tak aby ste si to tam spolu nejakým spôsobom zveľadili
a čo nezávidím, ak máš spolubývajúcich, čo nechľascú. Príde mi to ako ochudobňovanie plnohodnotného vysokoškolského života..
a oblecenie po prani rychlo vyschne pri tom fukacom ohrievaci