Čawte, neviem či si pamätáre moju predošlú tému bolo to už dávno ale tentokrát sa mi podarilo napáliť CD jedine cez RealPlayer.Robil som to na maminom ntb a bolo to tam, jedine kde mi ukazuje že je prázdny disk je na mojom notb kde mám Win 8.1 no ani na o
@zoinks určite sú virtuálne ale ja som daemon a alkehol nesťahuval lebo mám nový ntb a nepamätám sa že by som sťahoval to alcohol určite nie ale daemon tiež nie...
@77hanes77 Ano áno to je to čo som potreboval vedieť boli tam DTSOFTY 2x VirtualCdRom a už som ich zakázal díky ti si môj zachránca už len ten druhý problém
@77hanes77 Chcel som si napáliť pesničky na prázdne CD-čko do auta (Audio CD). Najprv som to skúšal na svojom v každom programe Nero, WMP, Power2Go a ostatné. Napísalo že sa úspeše dokončilo napaľovanie a automaticky sa vypustilo CD. Dal som ho naspäť či tam dačo je a prázdne. Mám Win 8.1. Potom na otcovom kde je Win7. To isté a to isté..nič. Potom som išiel skúsiť mame a tiež mala Win7 a ona tam mala RealPlayer takže skúsim cez to a potom už to tam bolo. Ide to prehrávať aj v aute, aj na PS3, aj u nej na ntb. Len u mňa doma ukazuje že CD Disk je prázdny aj v RealPlayeri .. jak je to možné??
@1x1 Nafigu CDčka (ak sú to nejaké ultrakvalitné zo nemenovaného obchodného reťazcaa )
alebo menej citlivá DVD mechanika
alebo proste niečo robíš zle ... Vo Win 8.1 problém nie je ..
Btw. keď to napáliš a nič sa ti nenapáli, sú nejaké stopy na tom CDčku ? Je tam niečo viditeľné, keď sa naň pozrieš z druhej strany? Dá sa to zle napálené CDčko potom použiť na znovunapálenie ? Alebo sa stopa uzavrie a CDčko môžeš zahodiť ?
@77hanes77 Ako už sú na tom pesničky ale niektoré chýbajú a k mame sa tak skoro nechystám čiže lenže pár ich chýba a ked som to skúšal tu cez RealPlayer tak to isté čo u nej ale nejsú tam pesničky..A robil som to isté čo u mamy ..Ja neviem dneska sa stým pohrám ešte ale ked ne tak si našetrím na nový notebook (lepší) používam Lenovo G700 (mama : HP Pavilion neviem aký, fotrík HP Pavilion G62) obe s Win7
@77hanes77 Skúšal som stiahnuť ten Ašampón ale to isté...nič tam neni a ked dám overiť disk že to nie je pôvodný. Skúšal som aj rýchlosť 4x...ani obraz ani zvuk nič. Proste to beriem tak že tento notebook je shit a skočím k mame si to podokončiť inak dá sa tam ešte pridať pesnička napr. ked som už napálil jedno CDčko a chcem tam pridať ešte 3 skladby to by mi nezrušilo tie čo tam boli a nahradia sa 3mi nein?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
alebo menej citlivá DVD mechanika
alebo proste niečo robíš zle ... Vo Win 8.1 problém nie je ..
Btw. keď to napáliš a nič sa ti nenapáli, sú nejaké stopy na tom CDčku ? Je tam niečo viditeľné, keď sa naň pozrieš z druhej strany? Dá sa to zle napálené CDčko potom použiť na znovunapálenie ? Alebo sa stopa uzavrie a CDčko môžeš zahodiť ?
A hlavne, pri napalovaní zníž rýchlosť napalovania na 4x ... vyhneš sa tak chybám