Čafte, neska ma skoro porazilo od nervov už neuveritelné 4 hodiny sa tu serem s napálením CD proste skúšal som to snad zo všetkými programami , Nero, Power2Go, obyčajný WMP, a tak proste napíše že dokončené automaticky sa vysunie dám naspäť a nič tam nen
Nedalo sa to napísať zrozumiteľnejšie, gramatický a najmä spisovne správe ?
Píšeš, že ti mechanika zle napaluje od začiatku ?
Čo je to za mechanika ?
A je to vôbec vypalovačka ? Nie je to len obyčajná stará CD alebo DVD romka, ktorá vie len čítať ?
Tiez som minule maturoval pri napalovani cd.. Trvalo mi to 3 dni, moje prve napalene cd bolo pre babku bo som jej povedal odkial mam fraju tak hned chcela tie kapely co tu su
mne tiez blbne napalovacka sém a tám, t.j. napali tak 12 percent a hodi hlasku could not perform end track. Vtedy mam chut spravit notebooku letecky den. Raz za cas idem tu rachotinu pouzit na nieco ine okrem internetu a toto mi robí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Píšeš, že ti mechanika zle napaluje od začiatku ?
Čo je to za mechanika ?
A je to vôbec vypalovačka ? Nie je to len obyčajná stará CD alebo DVD romka, ktorá vie len čítať ?
tak a uz vieme kde je problem
zvyknú tam mávat aj značkové Verbatim, a pod. kvalitné dvd, médiá..