vzdy mi zliha napalovanie kde je pes zakopany ? skusal som uz vsetko moze to robit dvd rom ? pomoze jej vycistenie uz som dofajcil 3 DVD skusal som aj rozne programi aj napalovanie po restarte a nic
@stuntbiker - skús nastaviť nižšiu rýchlosť, niektoré dvdčká proste odmietajú byť napálené najvyššou rýchlosťou napaľovačky. ak nepomôže, tak reklamácia, asi v nej bude nejaká chyba
@midnight bol som u kamosa pre DVD + ja som mal DVD - a teraz napalujem uplne najmensou rychlostou a ide to extremne pomali ale ide ... napalilo jedno s mensou chybou ale domace kino ho nacitalo tak zatial pohoda napalujem druhe tak uvidim
dvd romka ma cca 3 az 4 roky tak to uz ma za reklamaciou a posledne 2 roky som ju moc nepouzival a je dost zaprasena skusim kupit to cistiace dvdcko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Alebo je možné, že máš zlú napaľovačku.
ja som napaľloval cez nero expres a tiež mi niečo podobné robilo a až po chvíli som si všimol že ako aktuálny rekordér mám nastavený image recorder =D
@schizoofrenik maco na 4
@spidy ???
..kvak..
..kvak..
ale ta dvd romka
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
..kvak..
» cdn3.knowyourmeme.com/i/000/101/781/o...
skoda slov
..kvak..
dvd romka ma cca 3 az 4 roky tak to uz ma za reklamaciou a posledne 2 roky som ju moc nepouzival a je dost zaprasena skusim kupit to cistiace dvdcko
diky za radu cennim si to
..kvak..