Obraciam sa na Vás, kreatívni ludia Birdzu, aký elegantny napis by ste si dali na dvere v hoteli/ubytovni, aby ste odplasili napadnika, ktory vám necháva lístočky s pozvanim na kávu.
(trocha nekorektné, ale) falošná lekárska správa s odporúčaním na operáciu na zmenu pohlavia
pohodený recept na liek proti nejakej hnusnej nákazlivej chorobe
@sasi2680 aj mi pisal na messengeri, aj mi napísal na listocek meno, ale mna nezaujima kto to je, ani nemam záujem a včera mi vyklopkaval az večer, ked uz som bola v pyzame, takže som nemala veľmi zaujem otvárať
Jak keby neexistovali chlapi co tvrdia ze mat partnera nie je telesna vada alebo nevadi ja nie som ziarlivy...
Z kreativnych hovadin zvyknem volit
-sadisticko-nekrofilne vtipy
-poviem ze som orientovana na zeny a jeho spravanie ma obtazuje...
Alebo mu proste na fera poviem ze nemam zaujem a nech mi da pokoj. Ak nezabera navrieskam nanho...
Mohla by si skusit to posledne len to upravit na menej labilnu verziu...
@sasi2680 to mas pravdu. Ale co ked bude hardcore level a nevadilo by mu ani keby mu povedala ze ma rada zeny?
Alebo by sa mu pacilo rande na cintorine?
(Hej, hej uz si z toho mierne utahujem)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Kávu nepijem, pošli peniaze
Stretnime sa zajtra o pol noci na cintoríne. P.S. prines lopatu
pohodený recept na liek proti nejakej hnusnej nákazlivej chorobe
ale veľmi dobrá téma, veľmi to povzbudzuje moju tvorivosť v rámci trápnych vtipov
Pokiaľ sa so mnou nechceš stretnúť oblečený v tyrkysovom tutu, ani sa mi na oči neukazuj
Z kreativnych hovadin zvyknem volit
-sadisticko-nekrofilne vtipy
-poviem ze som orientovana na zeny a jeho spravanie ma obtazuje...
Alebo mu proste na fera poviem ze nemam zaujem a nech mi da pokoj. Ak nezabera navrieskam nanho...
Mohla by si skusit to posledne len to upravit na menej labilnu verziu...
Alebo by sa mu pacilo rande na cintorine?
(Hej, hej uz si z toho mierne utahujem)