Hitler bol v pohode týpek so sexi fúzikmi, pevnou konštrukciou tela, hromovým hlasom a pevnými nervami, ktorý si jednoznačne zaslúži náš obdiv za to, že dokázal zabiť toľko ľudí a zničiť toľko ľudských životov, ako hádam nikdy nikto pred ním.
A zoberte si, kde by bol svet keby ho zobrali na tú výšku kam sa hlásil, hej nebola by vojna, ale koľko vynálezov vzniklo počas druhej svetovej ? dosť, neobhajujem ho, len vravím ako to je ... resp. bolo
@puco90 najlepšie je v téme o hitlerovi vyťahovať tú krásnu asociáciu (ale keď už na Hitlera povieš, že nebol nacista, tak potom nacizmus ako taký hádam ani nikdy neexistoval a milóny mŕtvych z druhej svetovej vojny sú len mŕtve duše, aby židom lepšie sedeli peniaze v pokladniciach!!! )
@puco90 a načo si to povedal k tejto téme? človek bez krku ako ty ma nikdy nepresvedčí o svojej pravde, to ti je hádam jasné. a minule som ti jasne povedala, prečo si pre mňa nácek, neprekrúcaj zas všetko. pekne pomaly a isto sa pohybuj vo svete!
a navyše, aký je tvoj názor na Hitlera? aby sme hovorili k téme
@waagbistritz69 prosím ťa, kde sa v dobe keď vládol v Nemecku Hitler pokúšal niekto zaviesť v nejakom štáte registrované partnerstvá ?
Nevieš koľko je 1+1 a nevieš si dať dokopy, že som tým narážal na profesionálnych nálepkovačov, ktorý v TEJTO dobe označujú ľudí, ktorí majú názor na tie témy slovkom "nacista ?"
@puco90 To čo, asi sem priletel dakto s jarmulkou a americkým laserom vyvinutým v Izraeli zákerne vymazal z môjho príspevku @20 to čo tvrdíš že som napísal
@puco90 To že sa vtedy nikto nepokúšal robiť registrované partnerstvá to predstav si vím a je to jeden z dôvodov prečo nechápem pridanie toho srancu číslo @10 do tejto témy.. Ale nevadí, už ich podobní "polYtYckY ŇekorektnÍ" jedinci zopár zkurvili, tak mi prepáč že sa nad tým ešte niekedy pozastavím..
Ty vole, názor na tie témy mám aj ja, tak som nácko? To je dneska deň, a ešte je len ráno
"He´s not nazi himself, he just has nazi friends, this band is not nazi, just half of the band.. Check your head! Are you fucking brain-dead?"
ked si to zobereme fakticky, Hitler bol len babka. V podstate islo o biznis ako v kazdej vojne. Hitler bol nahovno strateg, bol super retorik a vedel strhnut masy. Nic ine nevedel. Vlastne nic ine ani netrebalo. Toto postacovalo.
Ako vsade aj tu fungovalo brandovanie vo forme hakovych krizov. Je to nieco ako adidas a jeho pruzky. Ista cast ludi to miluje dodnes.
Fakt je, ze svojim sposobom bol genius kedze taketo nieco dokazat to chce mat riadneho filipa. Samozrejme sam to dokazat nemohol skor to bol taky sasko co len pobehoval a rozculoval sa.
V konecnom dosledku zidov, ciganov a pod. ani tak neposlal do plynu Hitler, ale system a ludia co za nim stali. Treba sa nato pozriet tak, ze zidia boli v tej dobe neziaduci no dnes ovladaju svet.
Je tu urcita spojitost. Vtedy sa neplynovali cigani v takom enormnom mnozstve pretoze oni nie su hrozba. Inteligencia a bohatstvo je hrozba. Zabitie Zidov prinieslo istym ludom bohatstvo a bezpecie.
Nepopieratelny fakt je, ze ak bol Zid nadany extremne nadany na hocico tak prezil, nie vzdy, ale par stovkam sa tak podarilo prezit. I ked ich zabijali vedeli, ze nadanych Zidov treba. Takze by som v Zidovskom vyhladzovani nehladal nejake nabozenske ci rasove dovody.
bol to vrah ale treba mu priznat ze pozdvihol nemecko zo sraciek , dal ludom pracu a jest co bolo pre nich prepychom kedze predtym si z bezcennych penazi mohli stavat iba ak pyramidy ... ked A tak aj B , a pravda je ze ani Hitler sa nechyta na Stalina ... aj ked porovnavat kto z nich je horsi je tiez chore
@baggy Inflácia vo Weimarskej republike skončila v roku 1923, Nemecko síce bolo v (už menších) sračkách aj potom, no myslím že ho nepozdvihol skvelý národný socializmus, ale skôr zbrojenie.. Inak odporúčam ppč knihu Čierny Obelisk od E.M. Remarqua.
"Toto musí nadchnúť vaše verné srdce cisárovho poddaného," vravím a vyhadzujem zlatý peniaz do vzduchu. Heinrich ho zachytí a civie naň vodnatými očami.
"Jeho veličenstvo," povie dojato. "To boli časy! Vtedy sme ešte mali svoju armádu!"
"Podistým to boli pre každého iné časy," odpoviem.
Heinrich na mňa rozhorčene pozrie.
"Vari len uznáte, že vtedy boli lepšie časy ako dnes! Dnes sedíme v špine, a vtedy sme sa kúpali v sadle. Z toho si urobíte záver aj sám, nie?"
"Nie som si istý. Aký záver?"
"Je to predsa jasné, musíme mať cára a poriadnu národnú vládu!"
"Zabudli ste na dôležité slovo - pretože. Práve preto dnes milióny vám podobných roztrubujú s vysoko zdvihnutými rypákmi taký nezmysel. Slovo pretože! Dnes máme päť miliónov nezamestnaných, infláciu a porazili nás, PRETOŽE sme predtým mali vašu milovanú vládu, PRETOŽE tá so svojím velikášstvom rozpútala vojnu, PRETOŽE tú vojnu prehrala! Preto dnes sedíme v blate! PRETOŽE sme mali vládu vami milovaných panákov v uniformách! A nemusíme ich mať zase, aby sme sa mali lepšie, ale musíme zabrániť ich návratu, PRETOŽE inak nás ešte raz naženú do vojny a do blata. Rozumiete? Slovíčko pretože! Vaši súkmeňovci naň radi zabúdajú! Pretože!"
"Hlúposť!" zahundre Heinrich a vzchopí sa. "Vy ste komunista!"
Georg vybuchne v divý smiech: "Pre Heinricha je každý komunista, kto nie je vyložený pravičiar."
Rečník na výbornú, Rakúšan s trápnym menom, zakomplexovaný neuspešný umelec, pseudokresťan a človek ktorý si vedel presadiť svoje. Až na tú drobnosť že chcel mať celý svet to mohol byť konc fajn týpek.
Hitler bol sám satan a žiadny rečník. Jeho rečnícky "talent" spočíval v tom, že ľuďom v čase hospodárskej krízy nasľuboval hory doly a v tom, že Nemecko prehralo 1. svetovú vojnu. Nemecký národ bol touto porážkou potupený a práve preto tak radi Nemci počúvali, aký je ich národ úžasný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Urobme z Hitlera druhého Chucka -,-
Hitler dokáže prežíť plynovú komoru bez toho aby žmurkol -,-
A podeľte sa o svoje návrhy? To čo je za blbosť?
A zoberte si, kde by bol svet keby ho zobrali na tú výšku kam sa hlásil, hej nebola by vojna, ale koľko vynálezov vzniklo počas druhej svetovej ? dosť, neobhajujem ho, len vravím ako to je ... resp. bolo
Ja len tvrdím, že nálepkuješ každého slovkom "nacista".
To už potom takto nálepkovať môžeme kohokoľvek.
Ten kto je proti privatizáciam slovenských strategických podnikov je komunista
Ten kto buduje cesty a infraštruktúru (aj Hitler predsa budoval) je nacista
Fakt čudné je tvoje zmýšľanie...ja ti odporúčam na každého, kto spomenie slovko "arab", "Cigáň", "Žid" onálepkovať slovkom "nacista"
Ja len tvrdím, že nálepkuješ každého slovkom "nacista".
To už potom takto nálepkovať môžeme kohokoľvek.
Ten kto je proti privatizáciam slovenských strategických podnikov je komunista
Ten kto buduje cesty a infraštruktúru (aj Hitler predsa budoval) je nacista
Fakt čudné je tvoje zmýšľanie...ja ti odporúčam každého, kto spomenie slovko "arab", "Cigáň", "Žid" onálepkovať slovkom "nacista"
a navyše, aký je tvoj názor na Hitlera? aby sme hovorili k téme
Ty si ma iba označila za nácka ale argumentačne si zlyhala.
Takisto ako sú rasisti jeden extrém, takisto si ty a tvoja banda druhý extrém, ale z druhého konca.
Pravdepodobne sa ty za svoj xicht hanbíš a preto si si dala do profilu rozmazanú fotku.
Aký je môj názor na Hitlera ? Už som sa viackrát k týmto témam vyjadril.
Bol to šovinista, chorý človek a presadzoval socializmus ktorý porušoval ľudské práva.
Ale zároveň nemám problém povedať, že OMNOHO horší zločinec bol Stalin a Hitler sa mohol od neho len učiť.
Nevieš koľko je 1+1 a nevieš si dať dokopy, že som tým narážal na profesionálnych nálepkovačov, ktorý v TEJTO dobe označujú ľudí, ktorí majú názor na tie témy slovkom "nacista ?"
Ty vole, názor na tie témy mám aj ja, tak som nácko? To je dneska deň, a ešte je len ráno
"He´s not nazi himself, he just has nazi friends, this band is not nazi, just half of the band.. Check your head! Are you fucking brain-dead?"
Ako vsade aj tu fungovalo brandovanie vo forme hakovych krizov. Je to nieco ako adidas a jeho pruzky. Ista cast ludi to miluje dodnes.
Fakt je, ze svojim sposobom bol genius kedze taketo nieco dokazat to chce mat riadneho filipa. Samozrejme sam to dokazat nemohol skor to bol taky sasko co len pobehoval a rozculoval sa.
V konecnom dosledku zidov, ciganov a pod. ani tak neposlal do plynu Hitler, ale system a ludia co za nim stali. Treba sa nato pozriet tak, ze zidia boli v tej dobe neziaduci no dnes ovladaju svet.
Je tu urcita spojitost. Vtedy sa neplynovali cigani v takom enormnom mnozstve pretoze oni nie su hrozba. Inteligencia a bohatstvo je hrozba. Zabitie Zidov prinieslo istym ludom bohatstvo a bezpecie.
Nepopieratelny fakt je, ze ak bol Zid nadany extremne nadany na hocico tak prezil, nie vzdy, ale par stovkam sa tak podarilo prezit. I ked ich zabijali vedeli, ze nadanych Zidov treba. Takze by som v Zidovskom vyhladzovani nehladal nejake nabozenske ci rasove dovody.
"Toto musí nadchnúť vaše verné srdce cisárovho poddaného," vravím a vyhadzujem zlatý peniaz do vzduchu. Heinrich ho zachytí a civie naň vodnatými očami.
"Jeho veličenstvo," povie dojato. "To boli časy! Vtedy sme ešte mali svoju armádu!"
"Podistým to boli pre každého iné časy," odpoviem.
Heinrich na mňa rozhorčene pozrie.
"Vari len uznáte, že vtedy boli lepšie časy ako dnes! Dnes sedíme v špine, a vtedy sme sa kúpali v sadle. Z toho si urobíte záver aj sám, nie?"
"Nie som si istý. Aký záver?"
"Je to predsa jasné, musíme mať cára a poriadnu národnú vládu!"
"Zabudli ste na dôležité slovo - pretože. Práve preto dnes milióny vám podobných roztrubujú s vysoko zdvihnutými rypákmi taký nezmysel. Slovo pretože! Dnes máme päť miliónov nezamestnaných, infláciu a porazili nás, PRETOŽE sme predtým mali vašu milovanú vládu, PRETOŽE tá so svojím velikášstvom rozpútala vojnu, PRETOŽE tú vojnu prehrala! Preto dnes sedíme v blate! PRETOŽE sme mali vládu vami milovaných panákov v uniformách! A nemusíme ich mať zase, aby sme sa mali lepšie, ale musíme zabrániť ich návratu, PRETOŽE inak nás ešte raz naženú do vojny a do blata. Rozumiete? Slovíčko pretože! Vaši súkmeňovci naň radi zabúdajú! Pretože!"
"Hlúposť!" zahundre Heinrich a vzchopí sa. "Vy ste komunista!"
Georg vybuchne v divý smiech: "Pre Heinricha je každý komunista, kto nie je vyložený pravičiar."