3: no ja som umierala a ked mi po 30 minutach zapotili ze karburator - to bol uz uplny koniec. ja neviem keby mi to fyzicky niekto ukazal a vysvetlil ze ako to funguje a naco to je tak neni problem ale takto...
to staci, ked sa na skusky nabiflis trosku tych technickych veci, uplny zaklad, tam im to trosku povies a potom ti to uz bude skoro nanic, ja sa do tych technickych veci tiez velmi nevyznam a skusky som spravil na prvykrat, tusim som mal daco o brzdach, ci co, to asi preto, ze som brzda
Nic si z toho nerob... ja som z toho tatar dodnes a mam vodicak... ale znacky poznam a soferovat ako/tak viem... hlavne ked frajer sedi vedla mna (mam vecsiu istotu)
a co sa tyka skusok na vodicak, tak tie boli z toho vsetkeho asi najlepie... zisli sme sa tam super partia a boli haluze a ten super pocit, ze áno, vsetci ste urobili... jeeej
joj, to je ako tema pre mna, ja uz len tri jazdy a koniec...skoda len, ze mi stale vypadava motor, lebo neviem poriadne robit so spojkou a inak tiez som az tesne predtym zistila, ze pedale su tri...takze myslim, ze nemusis mat boja, sme viaceri a s teoriou sa netrap...nabiflis sa pre policajta zo styri strany poznamok a bude. alebo si to nechaj niekym vysvetlit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
mna nebavilo chodit na teorie..sak aj tak boli dolezite testy..
jazdy som si potom nahustila a ani nie mesiac som robila cely kurz..
a teraz nejazdim ..
a co sa tyka skusok na vodicak, tak tie boli z toho vsetkeho asi najlepie... zisli sme sa tam super partia a boli haluze a ten super pocit, ze áno, vsetci ste urobili... jeeej