Napíšte meno priateľa, ktorý vám dal nedávno like na FB
Málo ľudí nemá FB, tak tí môžu napísať kto im dal naposledy koment na birzdi Stačí meno.. Ok nudím sa a nechce sa mi učiť, tak tu trapošim s diskusiou v nádeji, že možno by som o pár rokov mohla stúpnuť na inú pozíciu ako mala hviezdička birdzu Tak
@drejka samozrejme, že máš pravdu, teraz ti vrúcne zatlieskam Prepáč a odpusť mi, že som nenapísala z fake nicku o tom ako som otehotnela, keď partner na mňa kýchol ak nechápeš ten koment, už vieme kde je chyba ďakujem za tvoj koment a prajem ti krásny deň
@drejka@niklinka Príde mi to, že sa obe teraz správate mimo svoje úrovne. Dve inteligentné, dospelé osoby a budú sa ironicky prekárať za takú hlúposť. TOTO je ešte len neuveriteľné.
@drejka@23 Ale no, však nechce priezviská a adresy . Ty vieš, že Tvoje názory si zvyknem vážiť a je fakt, že v nultom komente akoby si zakladateľka poslednou vetou prvého odstavca pýtala negatívne ohlasy, čo ma čiastočne zaráža, že ich teda potom prijíma spôsobom, akým prijíma, ale.. stojí Ti to za vydanú energiu?
Raz som tiez zalozila nejaku diskusiu a potom mi doslo ze ma tie odpovede vobec nezaujimaju a ze som ju vytvorila len aby nejaka bola, pozeram ze ty tiez
@drejka udivuje ma, že taká údajne inteligentná osoba nechápe čo je sranda, ale vieš čo, to fórum ma teší špeciálne kvôli tebe A rozmýšľam či zajtra nezaložím podobné Si ma inšpirovala..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
A mnee Romana
bez dušana
nevidim nic zle na tejto diskusii
a tusim ze cisto nahodou je to birdzak @johnysheek
Dufam, ze tato odpoved je pre teba plne uspokojiva.
A tiež nevidím nič zlé na tej diskusii, však aj nudu treba nejak zabiť .
no ze Alexa ..jujky..ale to moj koment k kéj prispevku,
ale k nojmu prispevku,to neviem,ja tam davam fotky,hudbu no a to,nereagujem ani
A lajkla mi toto video:
By si sa cudovala
Nemam ho ani ja a som rada ze mam tolko rozumu a nenechala som sa nim zlakat ked vidim co to s niektorymi jedincami robi
Naposledy tu na mna reagoval semhamforas a koment dala momoglamorous ci jak sa vola ked uz sa pytas
.. no aj tak nemozem uverit ze toto forum zalozil niekto takeho veku