Potešilo - asi sa budem v stredu sťahovať preč z tohto intráku
Nahnevalo - asi to, že nikto okrem mňa a pár ľudí na hodinách nepípne a už je mi to trápne
Sklamalo - ... neviem. ak si spomeniem nechám si pre seba.
@trdelniiiq mne keď sa dlho nedá kakať, tak to je väčšinou preto, že som sa posledné dni prežierala mäsom. tak si vúčšinou spravím obrovský šalát, dám kafé a potom hrám spokojne na hajzli angry birds
potesilo ma, ze som mohla byt vonku len vo svetri a ze jedna dost vazna vec ktora ma dlhodobo hrozne trapila sa teraz z nicoho nic vyriesila, ale nechce sa mi to vysvetlovat
potom ze som sa stavila v byvalej praci na kavu a nemusela som ju platit a celkom fajn som si tam s nimi pokecala
ze som po dlhej dobe videla alysiu aj ked len na chvilku, ze mi za tu chvilku velmi pomohla, potom mladik ktory ma v obchode pustil pred seba lebo videl ze sa ponahlam, aj ked som mala fakt dost velky nakup.
dalej ze som bola konecne zase v skole, aj ked to nebolo extra zaujimave, bolo to prijemne
a ze budem moct cez vikend pracovat
nepotesilo ma, ze som musela cakat 50 minut v rade na poste, ale zas tak hrozne to nebolo.
ze mi jedna osoba povedala ze som pribrala, aj ked to je pravda a dalsia ze som zrazu nejaka prilis vyspela a vazna a menej sa usmievam, co ale absolutne nie je pravda.
a to bude asi vsetko, som rada ze som dostala priestor porozopravat o svojom peknom dni
Potešila ma nová čiapka a návleky na ruku a tiež, že som si už zohnala vohoz na maturu, aspoň nebudem musieť nosiť tie otrasné babské košele. A tiež mám zvýrazňovač :3
Nahnevaná som stále, že sa musím učiť, nechce sa mi, a neviem sa k tomu prinútiť.
Potešili ma prázdniny a super počasie. Taktiež úžasná prechádzka v lese a 3 a pol hodinový turnaj v ping-pongu ktorý som vyhral
Nasral ma otec, brat a jeden kamarát (aj keď nepriamo)..
no ja som dnes neskutočne nasraná, budem znieť ako všetci tí chalani, na ktorých nadávam za to, že všetky baby hádžu do jedného vreca, ale fakt už mám plné zuby toho, ako sa tí dnešní chalani správajú...
na čo mi krista alkoholom podgurážený vylieva srdce, jak ma stále miluje, keď je potom na mňa za triezva protivný ako vždy... existuje ešte chlap, ktorý sa fakt nebojí ani žien, ani vzťahov? lebo ja mám pocit, že vymreli...
doktorka mi predpisuje asi najdrahšie lieky, čo môže.
neviem otvoriť nádrž na svojom bombastickom aute, lebo som vypatlaná neschopná pinda.
v obchode nemajú granule, ktoré kupujem svojim psom, tak som musela kúpiť iné, nejaké poondiate španielske nekvalitné, lebo z mojej výplaty si drahšie dovoiť nemôžem. dúfam, že to budú žrať,
frajer mi vynadal za to, že som vypatlaná neschopná pinda (aj keď nie doslovne), a je na mňa nahnevaný, že neviem otvoriť nádrž na svojom bombastickom aute, aj napriek tomu, že mi to ukazoval.
a ehm, vôbec neviem, či to miesto, na ktorom stojím je pre mňa správne.
ako, čo mám povedať, bullshit day. a ešte nie je koniec.
Som šťastný, že ďalší birdzák našiel vo svojom živote Boha,
Boha, ktorý stál pri ňom x krát, keď chcel spáchať samovraždu a podal mu pomocnú ruku, našiel lásku, vieru a to hlavné - večnosť...
príjmite aj vy Boha do svojich sŕdc, uvidíte, že budete šťastní v tomto zlom svete...
K tomu nech vám dopomáha Boh Otec i Syn i Duch Svätý †.
Amen.
Mam radost, ze sa mi dnes podarilo nalepit foliu na okenne skla v kuchyni a nemusim sa rano stresovat v akom rozpolozeni ma susedia prechadzajuci okolo uvidia. Ale skrie ma, ze je to len polovicne vitazstvo, pretoze si hocikedy prekracaju do zahrady a zaklopu na presklene dvere do obyvacky ked nieco potrebuju.
Co ma dalej potesilo, ze som si spomenula, ze mame zmrzlinu, co je dnes zvlast pekne, lebo som sama doma, tak mi pri nej nikto nebude vplyvat na svedomie. :happy:
Trcala som do tretej v skole, v ktorej sa nic vynimocne nestalo, vacsinou len nudne prednasky, na ktorych som zaspavala, ale aspon som bola so spoluziakmi, takze to nebolo take zle
Uz ani neviem ake to je, mat zdravych psov, lebo ich nedokazem vyliecit uz nekonecne dlhu dobu a mam z toho dpeky.
A je mi na blinkanie, neviem co sa stalo, ale nedokazem prestat grcat, ale lieky mi nezaberaju
Potešilo ma keď som dnes bola mladšej sestre ukázať náš gympel (DOD bol) a polka ľudí (tí čo ma nepoznali) si mysleli a správali sa ku mne ako keby som tiež potenciálny záujemca o štúdium, na čo som stále všetkým musela vysvetľovať, že som tam už osem rokov chodila a viac už nemienim (Začína ma baviť vyzerať na 15
Sklamala som samu seba, snažím sa držať 90 dňovú rozlišovaciu "diétu" a akosi sa neviem premôcť zjesť len to, čo treba, a zjedla som navyše štyri tabličky čokolády, pol strapca hrozna, krajec chleba a cheese&cheese; bagetu A to som nikdy nebola na také veci ako diéta, dokonca som bola odporcom, a nechala sa na to nakecať. A to to dodržiavam len prvý deň a ani ten som nevydržala.
Nahnevala ma spolubývajúca, ktorá si myslí že celý byt je jej a po všetkých vrieska a rozpráva na nich neskutočne arogantným a povýšeneckým tónom. Toť vše.
Celkom sa mi uľavilo, asi by som si mala viesť denníček
potešilo ma, ked som došla o čtvretj zo školy domov, nahnevalo ma - že kamaráti sa vedia zmenit na nespoznaie a vedia sa otočit chrbtom, ked to človek najviac potrebuje.. čiže toto je aj sklamanie ... ale tak to nie je nič nove, že ludia su takí odjakživa.,.... no čo už., ja sa ale nikdy nevzdávam
zaplatil som týpkovi 350€ , vec čo mi má predať stojí 420, ale viac ma nepustil bankomat, a nechcel mi to dať, takže zajtra mu nesiem 70€ ... dufam, že mi zdvihne telefon, lebo mám dosť nepríjemný pocit, že mi niekde 350€ visí na vlásku
Volal som do zapadoslovenskej energetiky ze nam do domu ktory prenajimame nechodia seky na zaplatenie elektriny a tam mi oznamili ze sme zmenili dodavatela a to nikto o nicom nevie. Fakt zaujimave.
dneska som v sekači donútila svojho spolužiaka vyskúšať si uplne úžasné sako a na seba som navliekla najväčší nevkus, čo som našla, a jak sme sa tam tlačili v tej jednej kabinke, tak nam uplne pokojne otvorila jedna 50nička, že našla podobný top ako mám ja len v inej farbe, či si ho nechcem vyskúšať.snažila som sa to predýchať, ale keď on začal vykrikovať, že áno, STRAŠNE by chcela, vytryskli mi už slzy od smiechu
mňa potešilo,že som mala len 6 hodín a mohla som ísť domov vyspať sa
ďalej to,že nebola taká zima ako sa z okna zdala byť ( i keď mohlo byť teplejšie) a hlavne to,že už zrejme bude jar a nie sneh
potesilo ma, ze svietilo slnko a ze som nestihla do skoly
nepotesilo ma, ze som rano zistila, ze musim ist do skoly so smradlavou vetrovkou od piva a dymu a ktoviecoho
potesili ma nahodne stretnutia
a potesilo ma, ze som konecne prisla na to, jak ukazuju hodiny na vezi cas, aj ked zajtra to uz nebudem vediet :letim:
nepotešilo ma nič
nahnevala ma malá..tá hnevá furt..neposlušnica!..a ešte tá faktúra poj*batá!
sklamal si ma ty...ale to nie je záležitosť dneška..no vlečie sa to so mnou každý deň....
...a ešte aj starkú mám na tom zle..
všetko je zle! ..dpč aj s existenciou!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
celkovo sa mi paci, ze je tento rok velmi mierna a skoro vobec nebol sneh /ten mam rada na horach ale nie v meste/.
zarazilo ma že robíš presne tie isté pičoviny ako ked si mal 15
a potesilo ma pocasko, kamosi, a moj zajtrajsi odchod
Nasral ma spolusediaci na spanielcine ako kazdy den, lebo kvoli nemu som si nestihla spravit vsetky cvicenia co som mala
Nahnevalo - asi to, že nikto okrem mňa a pár ľudí na hodinách nepípne a už je mi to trápne
Sklamalo - ... neviem. ak si spomeniem nechám si pre seba.
potom ze som sa stavila v byvalej praci na kavu a nemusela som ju platit a celkom fajn som si tam s nimi pokecala
ze som po dlhej dobe videla alysiu aj ked len na chvilku, ze mi za tu chvilku velmi pomohla, potom mladik ktory ma v obchode pustil pred seba lebo videl ze sa ponahlam, aj ked som mala fakt dost velky nakup.
dalej ze som bola konecne zase v skole, aj ked to nebolo extra zaujimave, bolo to prijemne
a ze budem moct cez vikend pracovat
nepotesilo ma, ze som musela cakat 50 minut v rade na poste, ale zas tak hrozne to nebolo.
ze mi jedna osoba povedala ze som pribrala, aj ked to je pravda a dalsia ze som zrazu nejaka prilis vyspela a vazna a menej sa usmievam, co ale absolutne nie je pravda.
a to bude asi vsetko, som rada ze som dostala priestor porozopravat o svojom peknom dni
Nahnevaná som stále, že sa musím učiť, nechce sa mi, a neviem sa k tomu prinútiť.
A sklamaná som z toho, že som stále na tom istom.
Nasral ma otec, brat a jeden kamarát (aj keď nepriamo)..
na čo mi krista alkoholom podgurážený vylieva srdce, jak ma stále miluje, keď je potom na mňa za triezva protivný ako vždy... existuje ešte chlap, ktorý sa fakt nebojí ani žien, ani vzťahov? lebo ja mám pocit, že vymreli...
doktorka mi predpisuje asi najdrahšie lieky, čo môže.
neviem otvoriť nádrž na svojom bombastickom aute, lebo som vypatlaná neschopná pinda.
v obchode nemajú granule, ktoré kupujem svojim psom, tak som musela kúpiť iné, nejaké poondiate španielske nekvalitné, lebo z mojej výplaty si drahšie dovoiť nemôžem. dúfam, že to budú žrať,
frajer mi vynadal za to, že som vypatlaná neschopná pinda (aj keď nie doslovne), a je na mňa nahnevaný, že neviem otvoriť nádrž na svojom bombastickom aute, aj napriek tomu, že mi to ukazoval.
a ehm, vôbec neviem, či to miesto, na ktorom stojím je pre mňa správne.
ako, čo mám povedať, bullshit day. a ešte nie je koniec.
Boha, ktorý stál pri ňom x krát, keď chcel spáchať samovraždu a podal mu pomocnú ruku, našiel lásku, vieru a to hlavné - večnosť...
príjmite aj vy Boha do svojich sŕdc, uvidíte, že budete šťastní v tomto zlom svete...
K tomu nech vám dopomáha Boh Otec i Syn i Duch Svätý †.
Amen.
Co ma dalej potesilo, ze som si spomenula, ze mame zmrzlinu, co je dnes zvlast pekne, lebo som sama doma, tak mi pri nej nikto nebude vplyvat na svedomie. :happy:
Uz ani neviem ake to je, mat zdravych psov, lebo ich nedokazem vyliecit uz nekonecne dlhu dobu a mam z toho dpeky.
A je mi na blinkanie, neviem co sa stalo, ale nedokazem prestat grcat, ale lieky mi nezaberaju
Proste cele zle, nech uz je piatok
a isla som okolo mcdonaldu a nezastavila som sa v nom!!!!!
Sklamala som samu seba, snažím sa držať 90 dňovú rozlišovaciu "diétu" a akosi sa neviem premôcť zjesť len to, čo treba, a zjedla som navyše štyri tabličky čokolády, pol strapca hrozna, krajec chleba a cheese&cheese; bagetu A to som nikdy nebola na také veci ako diéta, dokonca som bola odporcom, a nechala sa na to nakecať. A to to dodržiavam len prvý deň a ani ten som nevydržala.
Nahnevala ma spolubývajúca, ktorá si myslí že celý byt je jej a po všetkých vrieska a rozpráva na nich neskutočne arogantným a povýšeneckým tónom. Toť vše.
Celkom sa mi uľavilo, asi by som si mala viesť denníček
ešte aj to počasie, konečne som necítila žiaden chlad
ďalej to,že nebola taká zima ako sa z okna zdala byť ( i keď mohlo byť teplejšie) a hlavne to,že už zrejme bude jar a nie sneh
a som si kúpila superské sekáčové topánky zas! :happy:
nepotesilo ma, ze som rano zistila, ze musim ist do skoly so smradlavou vetrovkou od piva a dymu a ktoviecoho
potesili ma nahodne stretnutia
a potesilo ma, ze som konecne prisla na to, jak ukazuju hodiny na vezi cas, aj ked zajtra to uz nebudem vediet :letim:
nepotešilo ma nič
nahnevala ma malá..tá hnevá furt..neposlušnica!..a ešte tá faktúra poj*batá!
sklamal si ma ty...ale to nie je záležitosť dneška..no vlečie sa to so mnou každý deň....
...a ešte aj starkú mám na tom zle..
všetko je zle! ..dpč aj s existenciou!
a prajem skoré uzdravenie mozgu!
aaa počuješ, volajú ťa
Som celý deň doma
Jediné čo som robila bolo žranie, tvárenie sa, že upratujem a pozeranie filmov