Ja som vkuse trapna ale paradoxne neviem povedat :/
Ale ked som mala minuly semester obhajobu a pred celym vedenim katedry som chytila blok a po predstaveni sa som bola asi 5 minut ticho a vsetci na mna vkuse pozerali a cely ten cas cakali ze nieco vypotim to bolo celkom trapne
Toto ma trápi už roky. Kamarátke zomrela malá sestra. Bola chorá. A čakali sme na inú kamarátku a zdiaľky sme videli dajaku holku a bola to sestra tej čo sme ju čakali. A ja že aha to je tvoja sestra. A potom mi došlo že to nie jej a povedala som:jak ne tvoja.ty nemáš sestru... Mala som asi 14 rokov. A som to nedomyslela. Toto je celkom nepríjemné.
A najnovšie. Keď som uverila reci zenatemu chlapovi to bol fakt trapas. Celé leto sa mu budem vyhýbať.
V siedmej triede som dala spoluziakovi zalubeny list do tasky a v osemnastke som sa dozvedela ze on ten list precital a dal ho inemu spoluziakovi do tasky, tiez sa volal Peter, teraz mi uz nie je divne, ze sa so mnou pomaly vobec nebavil a cudne na mna pozeral. Ach jaj.
Velke trapasy v obchdooch, autobusoch ma nastastie obchadzaju. Ale raz mi kamoska povedala, ze jej zomrel dedko a je velmi smutna a ja som to nepocul ani na prvy a ani na druhykrat, tak som sa opytal stale ze "co???" a tretikrat ked to povedala, tak som to znova nepocul ale uz mi bolo trapne sa opat spytat ze co, tak som spravil to, ze som som sa usmial a pokyval hlavou, viete to co spravite ked aj na tretikrat nepocujete, co vam povedali ale snazite sa vyzerat ze ste to poculi.
A pred vianocami v Auparku všade plno ľudí a ja som sa šmykla na mokrej podlahe a spadla som. Kamoš sa tváril že tam so mnou nie je.
A tento týždeň som si šla sadnút na stovku ktorú kolega zásuvka za stôl a spadla som tiež ale to bola karma lebo som sa mu snažila nanútiť vymyslené kktske ulohy
Behala som vecer cez sidlisko na autobus a strasne snezilo, tak som mala zavrete oci(najlepsi napad ever). Zrazu strasna rana, hlavou som tresla o tu taku zeleznu snuru na pradlo, zakvacila sa mi do krku, v tom naraze sa cela urvala mne odletela ciapka, rychlo som sa spamatala pozriem a typek s metlickou na zametanie auta meter odomna cumel s nechapavym vyrazom tak som rychlo zhrabla ciapku a behala dalej. +ked som prisla domov zistila som, ze celou cestou busom som mala ciernu nechutnu smuhu cez cely ksicht..
Bolo by to este vpoho kebyze podobne ultratrapne veci nezazivam takmer denne
Na zakladke prisiel spoluziak rano do satne a strasne smrdel ... tak som siel do triedy a skrical som na celu triedu ako hrozne smrdi.. no ale on uz v tej triede bol ... som zutekal a som vobec nevedel ako mam ist naspat do triedy
@nats uplne som bola v tom,ze je
Lebo to som bola zrovna v brne a nic nepovedal,len podisiel ku mne s nejakym predmetom a ukazal mi ho (az ptm mi doplo,ze to bol nejaka blbost na ktorej bolo po cesky napisane revizor)
A ja automaticky,ze:nie, dakujem
A sedim si dalej
A on neodchadzal
Tak som sa po chvilke pozrela druhy raz a vtedy mi to doplo
A raz som bola v nemocnici a v noci ešte rozospatá som šla na záchod a potom som sa vrátila na izbu do postele. Lenže predtým som spávala na inej izbe z ktorej ma presunuli, a v tom polospánku som na to nejako zabudla, vrátila som sa na tú pôvodnú izbu v ktorej už spával niekto úplne iný a ľahla som si do postele k cudziemu človeku keď som si uvedomila že ležím pri niekom a v cudzej izbe, okamžite som sa bez slova pakovala preč, a dodnes netuším ku komu som si to ľahla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
som nudná
Ale ked som mala minuly semester obhajobu a pred celym vedenim katedry som chytila blok a po predstaveni sa som bola asi 5 minut ticho a vsetci na mna vkuse pozerali a cely ten cas cakali ze nieco vypotim to bolo celkom trapne
A najnovšie. Keď som uverila reci zenatemu chlapovi to bol fakt trapas. Celé leto sa mu budem vyhýbať.
A tento týždeň som si šla sadnút na stovku ktorú kolega zásuvka za stôl a spadla som tiež ale to bola karma lebo som sa mu snažila nanútiť vymyslené kktske ulohy
Bolo by to este vpoho kebyze podobne ultratrapne veci nezazivam takmer denne
Možno keď som v jednom podniku zisťoval že či to je alebo nie je gayclub až ma odtiaľ vyhodili
Mne sa stalo uplne do bodky to iste!! A este som mu aj presne to iste povedala
Lebo to som bola zrovna v brne a nic nepovedal,len podisiel ku mne s nejakym predmetom a ukazal mi ho (az ptm mi doplo,ze to bol nejaka blbost na ktorej bolo po cesky napisane revizor)
A ja automaticky,ze:nie, dakujem
A sedim si dalej
A on neodchadzal
Tak som sa po chvilke pozrela druhy raz a vtedy mi to doplo
Zase až také hrozné to nie je. :S
Alebo?