@malapohroma Ale nechaj ich, proti gustu žiaden dišputát. Nemusí to byť láska v pravom slova zmysle, ale zas to nemusí byť len nejaké zajebávanie sa. Síce je fakt, že OSOBNE by som do toho nešla, pokiaľ by som vedela, že o 2 mesiace to skončí, nech si každý robí čo chce.
A k téme- sen o dovolenke sa mi naplnil, lebo tatko ma neposlal k moru
Brigáda- robím vo svojej domovskej krčme, čo lepšie nemohlo byť.
Láska- už som si jednu klofla, už som za vodou.
Cestovanie- cestujem celý šk. rok, hádam si teraz zaslúžim oddych
no moje plány kazí počasie.....akurát dneska som mala ísť na túru.....a prší....ale ja stále dúfam, že sa počasie umúdri....no a v podstate zatiaľ nič nie je podľa plánu.....a v auguste možno aj ta brigáda bude, tak snaď niečo
@milos111 vis komu hovor pridrbany madar a casovat viem dobre neboj sa ...len zatial tie prazdniny trvaju dost kratko na to aby sa nam nejake sny naplnali ...ale keby daco ,hej naplnaju sa mi za tych 5, ci kolko dni moje prazdninove sny
Absolutne nic :/ chcela som na brigadu do utulku, 3 tyzdne u babky, kde mam vsetkych kamosov, do madarska, k bratovi do BA a dalsich 1000 planov.. ale som CHORA!! a tak lezim v posteli jak idiot
brigada- nist....laska - nula bodov...cestovanie - v tomto teple ?
ale depka? nieee prave mam za sebou najsamlepsi vylet ku rakusanom - priamo Vieden, stvordnove hranie pred impozantnymi chrammi, fotenie sa s turistami, sprijemnovanie ich prechadzok ku Stephansdomu...a par grosov v klobuku takze moj vecny optimizmus sa nema kedy stratiti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
uz s tym dajte pokoj
A k téme- sen o dovolenke sa mi naplnil, lebo tatko ma neposlal k moru
Brigáda- robím vo svojej domovskej krčme, čo lepšie nemohlo byť.
Láska- už som si jednu klofla, už som za vodou.
Cestovanie- cestujem celý šk. rok, hádam si teraz zaslúžim oddych
nerada cestujem, takže to mi netreba
A dovolenky? Nesplnili. Chcela som ísť do Paríža / Ríma lenže niéééé my musíme ísť do Rakúska a Chorvátska :/ Boha.
Brigády? Nesplnili. Nič som nenašla.
Lásky? Ak myslíš letné tak také nepotrebujem. Ozajstná láska tá sa darí zatiaľ
podľa mňa ale lepšie ako minulý rok..tento rok sa aspoň nenudím,stále niekam chodím po vonku a tak..
brigádu mám, spoznala som tam už aj nejakého toho chalana..
láska? no možno by to bolo fajn,ale to by som sklamala mojich nápadníkov..
cestovanie..hm,aj by som chcela niekam ísť do prírody a tak..ale to keď mi vyjde..
dovolenka tento rok asi ani nie..nevadí,budúci rok hádam bude..
Ako ma môžu napĺňať sny ?
ale depka? nieee prave mam za sebou najsamlepsi vylet ku rakusanom - priamo Vieden, stvordnove hranie pred impozantnymi chrammi, fotenie sa s turistami, sprijemnovanie ich prechadzok ku Stephansdomu...a par grosov v klobuku takze moj vecny optimizmus sa nema kedy stratiti