vzdy nam ucitelia tlkli do hlav aby sme sa ucili lebo este budeme plakat za skolou no toto asi neni moj pripad lebo ja som ju este ani raz neoplakavala moj najstastnejsi den bol ked som poslednykrat vysla so skoli a co vy oplakava niekto zvas skolu
myslim,ze zalezi od pripadu..ja poznam takych ludi ktory sa na nu vykaslali,na maturu a vsetko a veru teraz to lutuju..nie nadarmo nam ucitelia vravia aby sme sa ucili,nechcu nam zle i ked sme lenivy..teraz to zazivam na vlastnej kozi a viem..
Oni to asi mysleli tak že keď začneš pracovať..žiadne prázdniny žiadny voľný čas a tak..moji rodičia by sa chceli vrátiť do tých čias..a ja som si istá že tiež budem oplakávať školu..nie učenie ale ten vek keď som ešte mala kopu času na kamarátov a záľuby
myslim ze nebudem lebo tuto sk*rvenu skolu co chodim za tou mi luto isto nebude za strednou uz je ale teraz by som siel radsej robit aj ked by som mal mozno o nieco menej volneho casu ,hovorim mozno lebo do tej dr*lej skoly treba robit vela zadani bez ktorych neprejdes ..teda nejde o ucenie....ved ja sa neucim ani na skusky
hmmm takze skola je rozhodne blba (myslim ucenie) viem ze este na to nemam vek a teda ani neviem co ma caka, ale myslim ze raz budem spomínať na školské časy ako na príjemne strávený čas
Zalezi kde sa po skole dostanes..ked dostanes fleka co ta bavi tak urcite ti skola chybat nebude ..ale ked sa zamestnas jak nejaky robotnik a budes tazko pracovat myslim ze radsej by si sedel v skolskej lavici
no ja som sa po skole hned zamestnala a pracujem na dve zmeny a mam o mnoho viac casu na seba aj na priatelov a rodinu a mam aj vlastny zarobok cize ani peniaze nemusim pitatat od mami
no tak ked ti to nechyba tak ti to enchyba. ale ked budem mat 30 rokov tak mi ta skola bude urcite chybat. lebo budem musiet platit to a to a chodi do roboty, teraz ma chovaju rodicia. urcite by som za skolou neplakal ale skor by som to tak napisal, ze mi skola jednoznacne chybat bude.
mne by chybala aj mi chybat bude chyba mi stredna a o rok mi bude chybat vyska pretoze vzdy som sa ucila aj veci, ktore ma bavili..dejepis, dejepis, dejepis, literatura, telesna, dejepis, dejepis, literatura, telesna:p zbytok som si az tak nevsimala:p no a na vyske - pravek, stredovek, stredovek, stredovek, novovek, novovek, moderne dejiny, stredovek, stredovek..a tak:p
Sa mi strašne páči, ako školopovinné deti hovoria, že škola im nebude chýbať a v robote bude určite lepšie. Veď počkajte, až vyskúšate
Mne z každej školy chýba niečo...
Z 1. stupňa základky je to ten detský svet bez starostí
Z 2. stupňa sú to všetky tie "průsery", čo sme vyvádzali
Zo strednej tá zábava, spolužiaci, učitelia, ten maximálny holubník, aký v našej škole vládol
Na vysokú chodím teraz a už viem, že mi bude chýbať intrák
Svoju robotu som mala strašne rada (a stále mám), ale aby som robila do zdivenia a zarábala na nájomné, vodu, plyn, elektrinu, jedlo atď., to mi ku šťastiu nechýba.
ja som revala,ked som opustala zakladnu,neviem preco ale bolo mit o strasne luto hehe no ako sprosta,teraz som uz druhacka na strednej a ... mno zatial je super, celkovo skola je super vec,ale keby sme sa nemuseli ucit,inac by bolo coolovo, uz teraz viem,ze skola mi bude vzdy chzbat a preto aj v nej navzdy ostanem,ked raz budem ucitelkou...
@16 taktak...praca šlachtííí ,ale len chvílku,potom už to neni tak ružovéé
btw. ja som všetky školy priam neznášala,aj keby som asi našla par skutočne super okamihov-nie som ten pravy kolektivny typ,čo všade zapadne,ja som ten vytrčajúci hnusny odpadlík,lebo som poctivec,čo hovori pravdu......----moj BIG problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Mne z každej školy chýba niečo...
Z 1. stupňa základky je to ten detský svet bez starostí
Z 2. stupňa sú to všetky tie "průsery", čo sme vyvádzali
Zo strednej tá zábava, spolužiaci, učitelia, ten maximálny holubník, aký v našej škole vládol
Na vysokú chodím teraz a už viem, že mi bude chýbať intrák
Svoju robotu som mala strašne rada (a stále mám), ale aby som robila do zdivenia a zarábala na nájomné, vodu, plyn, elektrinu, jedlo atď., to mi ku šťastiu nechýba.
Ale podľa mňa má stále viac času ako bude mať potom, ked nastúpi do zamestnania.
Na práci je možno dobré len to, že človek zarába peniaze, lebo väčšinu ľudí žial práca nebaví.
btw. ja som všetky školy priam neznášala,aj keby som asi našla par skutočne super okamihov-nie som ten pravy kolektivny typ,čo všade zapadne,ja som ten vytrčajúci hnusny odpadlík,lebo som poctivec,čo hovori pravdu......----moj BIG problem