Otázky smerujú skôr na ľudí, ktorí navštevujú Masarykovu univerzitu. Viem, že je to pomerne častá téma, ale teraz sa tu bude zrejme vyskytovať častejšie, kedže je čas podávania prihlášok.
Zvažujem túto školu, ale stále mi vŕta v hlave otázka, či ju
súhlas s @h8u je tam mega plno kopec odborov, a pochopiteľné, že niektoré odbory sú ťažšie, iné menej. Ale je to úplne obyčajná škola, nie je dôvod niečo nezvládať, ak sa človek aspoň trošičku snaží....
som na MUNI a som s tym absolutne spokojna a aj ked rozhodne nestudujem lahky obor volneho casu mam tak akurat. urcite sa to oplati aspon vyskusat, tak skola za to stoji
@h8u , @soraya tak doteraz som sa väčšinou stretla s tým, že jedni hovoria, že úplne v pohode a druhí zas totálny opak....a ja zvažujem ESF buď podniková ekonomika a management alebo financie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Okrem toho neviem prečo by to nebola hocijaká škola, podla mňa je ako hocijaká iná
ja som si tiez vybrala podnikovu ekonomiku a manazment na muni, uz mam aj prihlasku
nevies kolko budu brat tento rok, o kazdom odbore som nasla info kolko brali minuly rok len o tomto nie