1) ano je to pomerne dost zlozite... zalezi od vela veci, ci napr ma rozpoznat budovu na zaklade predlohy medzi ostatnymi budovami, ci je rozpoznavana budova len z jednej strany atd... programuje sa v hocicom, C, C++, C#... ano vyvijal som nejednu aplikaciu sam aj s niekym...zalezi od schopnosti programatora a rozsahu projektu...
2) no treba tolko, ako velka ta siet ma byt... ked len nejaka fan stranka, tak to zvladne aj sam clovek, ale ked taky facebook, tak mas stovky ludi len na siet a infrastrukturu...
kam mieris tymi otazkami?
a ci je velmi zlozite spravit taku appku...zalezi ci vyvijas vlastny algoritmus (to si mozes rovno napisat .phd za meno), alebo pouzijes len nejaku kniznicu a tak isto zalezi od zadania ulohy, napr. ci to ma byt nejaky uciaci algoritmus, alebo nejaky tracker...treba konkretnejsie...
ako konkrétnejšie si to predstavuješ?
ale je to kľudne úloha pred jedného človeka, otázna je úspešnosť rozpoznávania.
Toto by som videl ako C++ a OpenCV napríklad...
Nečakaj že dáš do google "..tutorial" zkopíruješ kód a pôjde to
Všetko zaberie svoj čas, záleží od skúsenosti, použitej technológie, návrhu a podobne, je rozdiel medzi nejakým komerčným produktom a softom pre spoločnosť, môžeš niečo vyvinúť a potom zistíš, že to isté pred tebou spravilo xxx ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
2) no treba tolko, ako velka ta siet ma byt... ked len nejaka fan stranka, tak to zvladne aj sam clovek, ale ked taky facebook, tak mas stovky ludi len na siet a infrastrukturu...
kam mieris tymi otazkami?
ako konkrétnejšie si to predstavuješ?
ale je to kľudne úloha pred jedného človeka, otázna je úspešnosť rozpoznávania.
Toto by som videl ako C++ a OpenCV napríklad...
Všetko zaberie svoj čas, záleží od skúsenosti, použitej technológie, návrhu a podobne, je rozdiel medzi nejakým komerčným produktom a softom pre spoločnosť, môžeš niečo vyvinúť a potom zistíš, že to isté pred tebou spravilo xxx ľudí