Ahojte, už dlho premýšľam nad darčekom pre priateľa k 18tke. No nemyslím si, že po pol roku chodenia je vhodné mu kupovať niaké hmotné veci ( oblečenie, retiazky a pod, ) a ešte keď má 18. Pôvodný plán bol dať mu urobiť tričko s mojou fotkou, ale aby ma n
Ja len že, ak je lenivý asi ho výlet nepoteší. Keď povedal že len chce byť s tebou, to znamená že je mu jedno čo dostane/či niečo dostane ale že bude hlavne rád že ťa uvidí.
To tričko je fakt hlúposť, podľa mňa ho bude nosiť aj tak len zo súcitu Zober ho do Rajeckej Lesnej na paintball a zoberte aj kamarátov a užijete si to, je to aj relatívne cenovo dostupné Fakt sranda
naco ho chces niekam trepat ked od teba nic nechce? ja ked poviem ze nic nechcem tak to znamena ze nic nechcem a kebyze mi duplom chlap povie ze nic nechce no ani by ma nehlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
v brave písali ako tip na darček
chcem ísť tuto (istá slečna ma tu nejakým starším fórom inšpirovala : » www.neusiedler-see.at/slovensky.22.0....