Nie, ale ako dieťa som strašne chcel mať psa a nedovolili mi ho... A teraz by som už mohol mať, ale nechcem. O psa sa treba aj starať, venčiť ho a venovať sa mu a to sa mne nechce... Asi pre takýchto ľudí ako ja by bola lepšia voľba mať mačku, ale tie ja nechcem lebo to sú zlatokopky.
Navyše ani nechcem chovať mäsožravé zviera... Ja nejem mäso kvôli môjmu presvedčeniu a kupovať ho pre domáceho miláčika, ktorého k životu absolútne vôbec nepotrebujem by bolo pokrytectvo. To by bolo to isté ako keby som ho ja sám žral a podporoval zabíjanie a týranie zvierat pre iné zviera, ktoré mám len ako maznáčika pre svoje potešenie.
Prakticky som sa narodil. V roku 1993 mama kupila civavu ked som mal 4 roky. Civava sa nam dozila az do roku 2006. Ked mam pravdu povedat tak uz by som psa nechcel pretoze je to starost. Otvorene poviem nechcelo sa mi s nim chodit von. A co je najviac smutne, mame sa tiez nechcelo ani bratovi, ani otcovi a na tuto cinnost vyuzivali len mna pretoze som bol najmladsi. Po roku 2006 mi padol kamen zo srdca a opadla mi tato starost.
Celý život som bývala v dome s veľkou záhradou, tak sme vždy mali psa, ale teraz som sa presťahovala do bytu, a to je za mňa blbosť, mat psa v byte, takže nehrozí vôbec. Ale keď sa niekedy v budúcnosti opäť presťahujem do domu, tak si určite zoberiem psíka z útulku
Okrem toho, naši stále bývajú v dome a stále majú psa, tak mi zatiaľ stačia len tie návštevy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Okrem toho, naši stále bývajú v dome a stále majú psa, tak mi zatiaľ stačia len tie návštevy