15. mala som voľný babkin byt... najprv sme tam boli asi 10 dievčat, opili sme sa, povyťahovali sme všetky babkine parochne a kužušiny, do toho sme sa navliekli, fotili, potom tam prišli chalani, hrali sme na harmonike a spievali slovenské mamičky to bola super oslava!
Metlacka ty máš dnes narodeniny? Alebo sa ti blížia? Len tak sa pýtam, mala som taký pocit z tohto fora... Ak áno tak, všetko naj ak nie tak si to nevšímaj zase blúznim.
napríklad posledné narodeniny som strávila v kruhu svojich najlepsich kamaratov v mojej izbe. Kazdy sme mali od mojej mamy jedno moje oblubene pivo (ja som mala dve lebo od kamosky som jedno dostala aj ako darcek) a bolo uzasne pocuvali sme hudbu a kecali sme.....a neskazil nam to ani fakt ze torta bola uplne otrasna... vsetko vtedy bolo strasne fajn a vpohode a nepotrebovala som sa na to ani totalne ožrať
30-teho Väčšinou mi to vždy vyšlo na vysvedčenie... Keď som bola mladšia tak som sa tešila, že moje narodky otvárajú prázdniny dnes to už beriem ako obyčajný deň...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov