Čaute poradil by mi niekto aký darček by som mal dať mamine ? bude mat za chvílu 56 tak že či nemáte niaky typ pre pekný darček síce ja už mam niaky vymyslený ale žš či niekto z vás nemá niaky fajn nápad diki
pernamentku na masáže alebo nejaký welness deň
alebo jej nakresli na papierik že "specialna limitovaná pernamentka na exkluzivny deň v spoločnosti svojho synatora straveny v ....." proste zobrať ju niekde na výlet a byť s ňou .)
napíš jej básničku...okoliu potom ešte zo mesiac bude píliť uši o tom, akého má úžasného syna/dcéru a ostatní jej budú ticho závidieť a svojim ratolestiam píliť uši, akého úžasného syna/ dcéru má tá a tá s tichou výčitkou: prečo aj ty pre mňa také neurobíš???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
alebo jej nakresli na papierik že "specialna limitovaná pernamentka na exkluzivny deň v spoločnosti svojho synatora straveny v ....." proste zobrať ju niekde na výlet a byť s ňou .)
niektoré maminky sú na také veci ako knižky s básničkami k narodeninám a pod. :happy: to už ale musíš vedieť ty, či by sa jej také niečo páčilo.
@hotaru snažím sa veľmi, ale je to vyčerpávajúce keď 4 fóra z 5 majú nahovno názov