Viete niekto niečo viac o tejto vtipnej veci - Národná porovnávacia skúška? Tento rok by mala pri prijímačkách na farmáciu do BA mať 20% váhu. Absolvovali ste to niekto? Napíšte čokoľvek čo viete. Ď.
to je strašná haluška, dá sa to natrénovať mechanicky, ale ak sa ti nechce, tak sa na to neuč vôbec. malo by to preveriť tie základné študijné predpoklady, logické, analytické myslenie, verbálne a tak, podľa toho aký druh robíš.
a priprav robí sa to na 6 termínov, pozri si, ktorý uznáva tvoja škola. a platí sa za to, a keď si kúpiš všetkých 6 termínov, máš 6x väčšiu šancu to spraviť, ako keď si kúpiš len jeden. Toť blbý monopol, ale tak to funguje na našom trhu momentálne.
ale zvyčajne stačia dva, aj ja som to spravila na druhý termín. a ak to nemáš po česky ale po slovensky tak to musí byť strašne ľahké.
a keby niečo tak si to pozri na www.scio.cz sk alebo aká inšia doména ešte môže byť
Mam taku otazocku? Ja som tie skusky pochopila tak, ze test z bioly, chemie aj NPS sa robi mimo univerzity, cize ked som si z univerzity objednala knihy na prijimacky, je mi to uplne na nic Dobre som to pochopila?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
a priprav robí sa to na 6 termínov, pozri si, ktorý uznáva tvoja škola. a platí sa za to, a keď si kúpiš všetkých 6 termínov, máš 6x väčšiu šancu to spraviť, ako keď si kúpiš len jeden. Toť blbý monopol, ale tak to funguje na našom trhu momentálne.
ale zvyčajne stačia dva, aj ja som to spravila na druhý termín. a ak to nemáš po česky ale po slovensky tak to musí byť strašne ľahké.
a keby niečo tak si to pozri na www.scio.cz sk alebo aká inšia doména ešte môže byť