Nepoznám, viem iba že je to dáka japonská pi*ovina ktorá ma totálne nezaujíma a sasi srry ale povedať na animovanú postavičku že je zlatý tak mi to príde.... divné
@2 hmm no tá spolužiačka mala napísane na icq že je zaľúbená do jedného tiež ztade.. tak akože to už fakt nechápem.. ona je s tými japonsk... somarinamy posadnutá.. nič iné nepočuješ iba anime manga.. hmm.. preto má asi prezývku že japonsko..
@4 hmm tak nie som si celkom istá či na tom mládež fičí. podaktorí aj hej ale tak.. radšej no koment
@5 hmm asi ešte nie.. ale ja ju raz vyliečim keď budem PhDr. aj v škole som dnes koľko knižiek o tom našla samá psychologia a kamarátka keď to videla..aha sasi to je knižka pre teba
@7 a ozaj noo ja som videla asi tak 3 - 4 časti ale ja som to mala v pc a v češtine... ale s titulkami..a som to pozeravala radšej bez zvuku lebo tu japonštinu som nemohla ani cítiť..
tak naruta moc nepozeravam ale rurouni kenshin-netusim ako sa to pise je fakt dobre anime,potom este hellsing a tak dalej a tak podobne sakra myslim ze som sa moc nevyjadrila k teme ale ked uz tak tak tsunade
ja som dlho hladala naruta v japoncine s ceskymi titulkami. aj sami to vyplatilo, lebo teraz mam siroku zasobu japonskych nadavok
a Orochimaru je naj!!! dokonca som si zohnala aj tu organovu hudbu, co hrala v pozadi. a este lubkam itachiho aaaa momentalne ma nik nenapada... jaj, a este naruta (na toho by som zabudla)
ale Shippuuden je super - a kým som si Naruta nepozrela na nete, tak som si myslela, že je to blbosť - Jetix všetko možné scenzúroval.. a Shippuuden je super len mi vadí aj na 1. sérií ten veľký počet fillerov...
a manga je úžasná - chudák Jiraya, snáď Kakashi prežije... najnovšie manga (430 keď to teraz píšem) je super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@5 hmm asi ešte nie.. ale ja ju raz vyliečim keď budem PhDr. aj v škole som dnes koľko knižiek o tom našla samá psychologia a kamarátka keď to videla..aha sasi to je knižka pre teba
ano pozeravam po anglicky...kazdy tyzden je jedna cast lebo to Cartoon zmenil...najradsej mam Orochimara
aspon podla mna..co taketo blbosti nemusim
ale na tomto sa da bohovsky zasmiat
hlavne na narutovi
moji obľúbenci ...
a Orochimaru je naj!!! dokonca som si zohnala aj tu organovu hudbu, co hrala v pozadi. a este lubkam itachiho aaaa momentalne ma nik nenapada... jaj, a este naruta (na toho by som zabudla)
ale Shippuuden je super - a kým som si Naruta nepozrela na nete, tak som si myslela, že je to blbosť - Jetix všetko možné scenzúroval.. a Shippuuden je super len mi vadí aj na 1. sérií ten veľký počet fillerov...
a manga je úžasná - chudák Jiraya, snáď Kakashi prežije... najnovšie manga (430 keď to teraz píšem) je super