Dobrý večer ....chcela som sa popýtať a aj pokecať na tému naruto...čo si o tomto seriály myslíte, či ho vôbec poznáte, ako sa vám páči, či len sledujete seriál alebo čítate aj mangu...a tak...
heh...poznam som to aj zacal pozerat, ale fakt rychlo sa na to urobi zavislost...a ked mi zacali hlavou prechdzat japonske slova..tak som skoncil....ale kao dalo sa...len casom som uz dobredu zistil ako sa to skonci....
milujeeeem Naruta, je to moj naj serial, samozrejme ale japonsky original, nie ta cenzurovana vec co chodi na Jetixe. @4 ako mozes vediet ako skoncil, ked Naruto este neskoncil, stale vychadza
podla mna je to iba obycajne komercne anime co vecsina ludi kuka na jetixe kde frci amicka verzia... proste anime sa da len je komercne a prekladatelia z ameriky a ani ceska prekladat nevedia... aj ked na animaxe uz to prekladaju spravne a ide tam nanovo predabovana JAP verzia
ja som si kupowal tie rohliky..kua jak sa to vola..croisanty(kroásant-to tecko sa nevyslovuje a eNko sa powe nosom a potom nalepky z nich lepil v skole na obrus ..ae nejak ma ta rozpravka netankuje ..ani take bludy jak dragon ball z ..animo z duse neznasam ..
no sem tam som to kukaval v lete na jetixe ked tam mali daku ulohu v dakom lese posahanom najst dake zvitky.. par dielov som si kukol a bavilo ma to, len to chodilo v uplne debilnych casoch az neskoro vecer a cojaviem..
@5 ja to myslim ako v casti...stale ti eist e pohlady..a ked naruto s atak zamraci, a zatme zuby tak vyhraje...
..pozeral som to v origginali..no titulky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@4 ako mozes vediet ako skoncil, ked Naruto este neskoncil, stale vychadza
ale pokemonov kukavam
..pozeral som to v origginali..no titulky