@piter09 Ee : ) Študujem financie na jednej súkromnej VŠ. Ako ešte som to nezačal písal ale dúfam, že to bude v pohode : D Počítať sme to ale nepočítali, väčšinou len teória no.
@piter09 ja som rozmýšlala o fiscal policy.. ma to byt take skor vseobecnejsie .. len neviem poriadne ako sa pisu uvody.. este aj moj postoj alebo preco som si to vybrala a tak.. a to mi trosku robi preoblem.. na to som chcela by som mala ason nejaku predlohu
@ssnehulienka ty si nechapava jak jak niekedy proste ak vies zaklady ANJ tak ti je hadam jasne ze je to cele napicu a vtip je v tom ze neviem ci zena ci chlap to mal na jednej fotke vytetovane, cize fail dokonca zivota a pouzivam to ako troll ale koli tebe som to musel teraz prezradit tak dufam ze si stastna !
@depropex pockaj to hovoris mne? Ja neviem ci komunikujeme v paralelnom vesmire... ale pici ja mam statnicu z ajl tak ako... prosim ta nevysvetluj mi anglictinu
@kaylee nechapem.. ved nad C2 uz, teda pokial viem, nic nie je... a nemusi to byt akzoe zakonite native speaker ale musis dosiahntu ten level.. co teda je managable ale nie moc jednoducho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ja mam teraz jeden semester financnej matematiky a je to trochu blbost, neviem si predstavit studovat to
....
never dont give up
grammar troll at its best
ale tak pre zaciatok si zapamataj ze v ANJ sa nepouziva zapor ani minuly cas dva krat vo vete , ani nic takeho proste nemoze byt dva krat
potom az postupis sa naucis ze minuly cas sa pouziva aj dva krat ale len za urcitych podmienok...
a takto ,vedela som ze by to nebolo realne aby si myslel tu vetu vazne preto som tomu chcela porozumiet...
jebat to