moje priezvisko má len moja rodina a Derrick. v kombinácii s mojím menom to je také ojedinelé, že som si na milión percent istá, že sa nikto iný tak nevolá.
Našiel a nevedel som o tom.Keď som bol ako študent praxovať na projekci v Brezne na dverách bolo napísané moje meno aj Priezvisko
Tak som sa divil že ako kolegovia vedeli že tu prídem praxovať? Len keď som vošiel dnu jeden projektant sa mi predstavil mojim menom aj priezviskom. A tak sme skúmali našu rodinu až do praotcov a tam sme zistili že asi pred 250 rokmi sme mali spoločných starých otcov a on je z tej druhej vetvy Aj ho sledujem ešte ale už býva v Banskej bystrici aj som ho bol raz pozrieť.CHlapík vedie kľudný život!Aj som ho pozýval ku mne ale zatiaľ ešte neprišiel !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
ale väčšia sranda je, že od spolužiačky sa líšim len dvoma písmenami v priezvisku
zboznujem, ked su rodicia kreativni pri vybere mien pre svoje deti
ale nasla som nejaku cesku
A viem o jednej osobe ktorá žije v rovnakom meste ako ja.
a nielen na internete,tak.
každopádne milujem otázku, či som rodina s tou a tou "slávnou" menovkyňou...
a zatial som počula len o Michaela Remiášová
ale poznám chalana z našej školy čo sa volá Michal Remiáš takže asi nie
Tak som sa divil že ako kolegovia vedeli že tu prídem praxovať? Len keď som vošiel dnu jeden projektant sa mi predstavil mojim menom aj priezviskom. A tak sme skúmali našu rodinu až do praotcov a tam sme zistili že asi pred 250 rokmi sme mali spoločných starých otcov a on je z tej druhej vetvy Aj ho sledujem ešte ale už býva v Banskej bystrici aj som ho bol raz pozrieť.CHlapík vedie kľudný život!Aj som ho pozýval ku mne ale zatiaľ ešte neprišiel !