Odkusla som si z rožka a niečo tam strašne chrúmalo, keď som to vyplula... ehm. Všade boli nožičky (blee) Rozchrúmala som nejakého chrústa alebo čo to bolo.
@flemi mne sa to stáva hlavne pri varených jedlách. zaujímavé je, že môžeme byť aj desiati, ale tú nechutnú porciu dostanem zakaždým práve ja... neviem, čo si mám o tom myslieť, asi som prekliata :S
Keď som mala 7, chcela som si dať fidorku, no keď som ju otvorila, bola celá posiata chrobáčikmi. Od vtedy som fidorku nemala.
A pred dvoma týždňami som si spravila medové cereálie. Zaliala som si ich mliekom a jedla... Po chvíli sa na ne pozriem... Našla som tam 3 malinkaté, utopené chrobáčiky... Cereálie jem aj neďalej ale pri týchto medových ma ešte stále strasie...
Ja som si nedávno kúpila čaj a ráno s chuťou otváram čisto novú,krásne zabalenú krabičku. Otvorím a čo nevidím? Kopa krásnych hnedučkých chrobáčikov. No celý čaj som hneď vyšmerila do koša.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Rožky som nejedla rok a teraz si dávam pozor.
velké pierko zo sliepky v perkelte!!!! dva roky som nechcela jesť perkelt....
občas sa bojím zakusnúť do kúpeného jedla
lebo slovenské potraviny sú nekvalitný hnus 90%
dufam ze nie mna
ja vzdy nachadzam vlasy
tomu ver, že je to na traumu........poľské potraviny nejem vôbec, ani turecké
najlepšie sú rakúske a nemecké (okrem vajec), top cena...top kvalita
A pred dvoma týždňami som si spravila medové cereálie. Zaliala som si ich mliekom a jedla... Po chvíli sa na ne pozriem... Našla som tam 3 malinkaté, utopené chrobáčiky... Cereálie jem aj neďalej ale pri týchto medových ma ešte stále strasie...
všetko, čo môžem, si varím a pečiem sama
a inak vlasy nachadzam skoro bezne najcastejsie cudzie