Nasli ste swoju letnu lasku?...coo by ste si najwiac zelali??
prawdaze ano....nie... NAjwiac by som si zelal-a....aby som bola stastna-y..aby som bol-a ako ostatny...aby som bol-a pekny-a.. aby ma nikto neodcudzoval aky som...aby som mala pri sebe ludi ktory
Letná láska?? fuuu, no to teda dopadlo tá moja letná láska Katastrofa nad katastrofu, z nežného flirtíku sa vyklul svetový problém, z mojej letnej lásky totálny chrapúň, ktorý teraz o mne šíri kadetade všelijaké reči... čižeee, najviac by som si želala, aby som nestretla moju letnú lásku
u mňa láska nebola ani predošlé leto, ani leto pred predošlím... nejak som si zvykol. aspoň nemusím utrácať prachy na nejakú ženskú tu pivko, tam večera, hentam kino....
našla .. trvala od 12.augusta do konca augusta tusim .. a stalo sa co sa stalo len preto že ja som strasne moc chcela..chudak chlapec.. teraz sa vobec nevypravame..čo už..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
2. ked sa pise bol,bola pise sa to vacsinou bol/a
vzdy az na konci augusta.. a pak sa to taha az do zimy a pak to veeeelmi veeelmi zle skonci
-.-