nepamätám si, asi hej....ale taká moja mama je úplný magnet na ne, ani nehľadá a vždy jej nejaký skočí do oka, našla už aj päťlístok a dokonca jeden šesťlístok aj momenátlne mám jeden štvor- od nej na stole
našla som už štvrolístky...päťlístky a aj šesťlístky (na rovnakom nálezisko - zrejme to tam bolo nejaké zmutované...lebo mám pocit, že mama našla sedemlístok)
ja som raz v priebehu 10tich minút našiel asi 20 štvorlístkov na jednej kope xD ...ale to nesrandujem ... najviac ich je v mestách pri ceste ... na dedine ani nehľadajte
Ja som mašiel v priebehu 5 minút asi 5 štvorlístkov .... spolu som ich našiel už veľa určite aj viac ako 20 Stalo sa mi raz , že som našiel 5 lístok ! prisahám ... ale priňom bolo aj pár štvorlístkov takže tá zemina bola asi nejaká "zmutovaná" alebo "zdegenerovana" ako to tu bolo písané ... Pár štvorlístkov mám doteraz odložené v peňaženke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
inak mama vie vždy nájsť nejaký..
a hentam nič hľadať nebudem, to si nemôžem rozhŕňať rukami!
len šťastie mi nikdy nepriniesli
Ale možno preto, že som ani nehľadala.
... ale rozmyslai ste uz nad tym ze keby radsej kazdy hladal trojlistky a otrhaval tie tak stvorlistky by sa lahsie hladali xD