Uz par rokov som sa neporezal , tak ani neviem ale nerobieval som to nikdy. Ked som sa porezal kuchynskym nozom tak som to len umyl a zalepil a ked vonku tak vydezinfikoval.
ja si solím ruku ked sa popálim .. teda ... potrieť normálnym olejom na varenie a posypať solou a žiadna popálenina polhodka a ani necítim, že som niečo mala .. obarené
Fuj, si pamätám jak jeden chlapík v telke (v show Mojsejovci) sa tak riadne naročky dorezal a ešte si to poriadne nasolil... strašne nechutné mi to prišlo
urobila som to parkrat---omylom,ked som mala rozhryzenu peru a jedla som nieco slane to stipali jak fras---ale normalne som to ja ani nikto koho poznam neurobil....porezem sa-umyjem to,pripadne vycistim a ak je to velmi hlboke tak zalepim----klassikaaaaaaaaa ↕
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
neviem no, ja som mal dojem, ze vysledok nasolenia rany je to, ze sa rana este viac otvori
Ale sol by som si na to ja osobne nedal,musí štípať