Dnes sme sedeli s priatelkou na muriku, ked zrazu prechadzala okolo skupinka asi 5 ciganov..ten, ktory prechadzal popri mne kecol blbu poznamku, jednu mi prijebal a odchadzal..kukal som ako kkt, chcel som zakrocit, lenze ked som videl tych ostatnych tak s
to ja som raz išla domov s mamkou... bolo večer a pred nami išla taká skupinka cigánov a oproti išiel taký pán s nákupom.... a oni mu rozdrbali celý nákup po ceste... ty kks...
ja som raz bola sama v parku... a jeden taký špinavý hajzel si dovolil ma chytnuť za zadok... len som rýchlo zdrhla... ked si predstavím, že by ich bolo viac tha neviem...
ja som mal raz tirz podobnu potycku ze boli na mna 4 a dobili ma a potom asi o tyzden som jedneho z nich stretol sameho zbil som ho a odvtedy mam s tymi curakmi pokoj ale inac vsetcich ciganov do plynu a bude tu klud
mne sa take podobne stalo.......boli sme vonku a 2 najebany kamarati sa rozhodli ze pojdu prec... a viete ako chodia najebany..tak rozne klukato .. a 2 cigani sa za nimi rozbehli.....potom ako sme to videli tak sme nabehli mi + kamosi a cigani sklopili tie smradalve usi a odisli inym smerom.......neznasam ich....mali by im spravit novy stat ....najebat tam vsetkych a zamurovat hranice
nehovorim ze musia ale toto ti MOZU spravit aj "bieli".su to jednotlivci tejto konkretnej rasy a myslia si ze ked ich je viac tak mozu robit bordel bez toho aby sa im nieco stalo lebo by to bolo povazovane za rasovy utok.Mozog mame vsetky rasy rovnaki no u niektorych jednotlivcov ktorejkolvek rasy je pomenší
Keby to bol moj pripad,s mojou povahou by som sa asi neovladol a pokusil by som sa konat.Ved aj utok na teba je predsa taky rasovy utok,no nie?
Všetci len okolo toho kecajú, no žeby bol niekto niečo spravil sa povedať nedá. Myslím, že " normálnych " ľudí je ešte stále väčšina. Pokiaľ by sme tak moc chceli, ako píšeme, problém by bol už dávno vyriešený.
Len ako rozhodnúť o tom, kto je do našej spoločnosti hodný a kto nie. Súdiť všetkých podľa jednej mienky by bolo bezohľadné...
keby ti zautocis na cigana uz by sa odvolaval ze utok proti nemu bol rasovy...ale ked on prijebe tebe nikomu to nevadi!!!ako Cigan moze setko a ty nemozes nic...a navyse keby jednemu jebnes dozvie sa to jeho 30 clenna rodina mas ty rozbitu hubu alebo rozbite auto alebo vykradnuty byt...su to kurvy cierne prasive...vsivave..ako ale cest vynimkam ale tych je tak malo ako samponu na ciganskej hlave..vyviest na ostrov setkych a potom tam hodit neutronovu bombu!
preco nadavate na len ciganov? Taketo "ferovky" riesia aj neonacisti napr. a vlastne vsetci s obmedzenim myslenim.
@0 keby zakrocis tak je dost mozne, ze by si bol v pondelok o 22:30 na Markize...V 112. Kym si si udrzal charakter a nepadol si s placom k zemi tak je to v pohode, nic ine sa nedalo.
Buď si necháš jednu vraziť alebo to riskneš a prijebeš mu naspäť. Možno by si dostal väčšiu bitku, ale jedného by si dobil aj ty A bol by si morálny víťaz. Takí týpci nečakajú že sa do nich pustíš.
@jeko keby sa do nich pusti, moze riskovat aj bezpecnost priatelky.
@fuckofauthoriy Tak potom nieje problem. S tymto fakt nic nespravis, spravil to s tym, ze ked mu vratis dobiju ta, ak nie aspon si udrie. Ziadna sanca na odpor. Aspon sa ti mozno stalo, ze si dostal nejaky bonus od priatelky na bolest .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Viete aká je cigánska férovka???
-kolko máš rokov??
-20
-Aj nás je 20
preboha to co si za chlapa???
Keby to bol moj pripad,s mojou povahou by som sa asi neovladol a pokusil by som sa konat.Ved aj utok na teba je predsa taky rasovy utok,no nie?
ach jo
(treba sa nad tým zamyslieť)
Len ako rozhodnúť o tom, kto je do našej spoločnosti hodný a kto nie. Súdiť všetkých podľa jednej mienky by bolo bezohľadné...
Toť môj názor.
@14 @15 ved to je jasne, ze taki mozu byt aj jedinci inej rasy..ja len popisujem moju situaciu
počkala by som si keď by bol sám a jeho kamoši by odišli a urovnala by som si to s ním ručne-stručne
kks @rossoneri89 tak toto ma ešte nenapadlo ale oceňujem nápad zrealizujeme? ale chcelo by to niečím zamurovať čo sa nedá rozobrať....
@0 keby zakrocis tak je dost mozne, ze by si bol v pondelok o 22:30 na Markize...V 112. Kym si si udrzal charakter a nepadol si s placom k zemi tak je to v pohode, nic ine sa nedalo.
Skutočne inteligentné a všeobecne prospešné riešenie.
Nie je vražda piatich ľudí horšia ako udretie?
@fuckofauthoriy Tak potom nieje problem. S tymto fakt nic nespravis, spravil to s tym, ze ked mu vratis dobiju ta, ak nie aspon si udrie. Ziadna sanca na odpor. Aspon sa ti mozno stalo, ze si dostal nejaky bonus od priatelky na bolest .
Aký je dlhodobý plán umierneného neonacistického hnutia slovenska?
1.Kúpiť Zakarpatskú Rus od Ukrajiny.
2. Presťahovať všetkých cigánov na Zakarpatskú Rus.
3. Vrátiť Zakarpatskú Rus Ukrajine.
alebo podakovat...